Κώστας Μακεδόνας: Το πραγματικό του επίθετο, ο λόγος που το άλλαξε και το άγχος αν θα έκανε παιδιά
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: Το πραγματικό του επίθετο, ο λόγος που το άλλαξε και το άγχος αν θα έκανε παιδιά

Στην εκπομπή Δύο στη 1 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μακεδόνας το πρωί της Κυριακής (3-09).

Ο σπουδαίος Έλληνας ερμηνευτής αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πραγματικό του επίθετο, τον λόγο που το άλλαξε ενώ μίλησε και για το μεγάλο του άγχος που είχε ως έφηβος για το αν θα έκανε παιδιά.

makedonas-(3).jpg

«Ξεκίνησε ότι πρέπει να αλλάξουμε το επίθετο και εγώ φρίκαρα. Λέω ότι δεν γίνεται αυτό, θα στενοχωρήσω τους γονείς μου και δεν θέλω. Τι έχει το επίθετό μου; Μου είπαν όχι πρέπει να το αλλάξουμε γιατί το Πάκας είναι μεν ωραίο, εύκολο αλλά δεν είναι καλλιτεχνικό. Ξεκίνησε μία διαδικασία ανεύρεσης καλλιτεχνικού επιθέτου, το οποίο μας έβγαλε ασύλληπτα γέλια επί αρκετές εβδομάδες. Από τη μία γελούσα και από την άλλη ήμουν πολύ φρικαρισμένος γιατί δεν ήθελα με τίποτα να γίνει αυτό, να πάρω ένα άσχετο όνομα και να το φορέσω επάνω μου. Ένα πρωί με πήρε ο Σταμάτης Κραουνάκης και μου λέει: ξύπνησες; Πήγαινε πλύσου γιατί βαφτίστηκες. Ξαναπάρε με. Τον πήρα μετά από λίγο και μου λέει Μακεδόνας, το σκέφτηκε η Λίνα Νικολακοπούλου. Λέω αυτό είναι! Μου αρέσει! Έτυχε την ίδια ημέρα να κατεβαίνουν οι γονείς μου Αθήνα και πήγα να τους πάρω από το τρένο. Τους το είπα φοβούμενος το πως θα αντιδράσουν και με το που το άκουσαν, μου είπαν τι ωραίο! Λέω δεν σας πειράζει; Όχι μου είπαν, όλοι θα ξέρουν ότι είσαι εσύ. Έχει μέσα και την καταγωγή», είπε ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, εξομολογήθηκε πως:

makedonas-(4).jpg

«Από παιδί ονειρευόμουν να κάνω οικογένεια. Το ήθελα πολύ. Ίσως επειδή μεγάλωσα μέσα σε μία πολύ ωραία οικογένεια με τους γονείς μου, αν και ήμουν μοναχοπαίδι. Ήθελα να κάνω τα δικά μου παιδιά. Μάλιστα είναι πολύ αστείο γιατί στην εφηβεία μου είχα αγχωθεί γιατί είχα ακούσει για διάφορους συγγενείς και γνωστούς που δεν μπορούσαν για τεχνικούς λόγους να κάνουν παιδιά, είχα αυτή την αγωνία και έλεγα “αν θελήσω να κάνω παιδιά και δεν μπορώ;”. Ζούσα με αυτό το άγχος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved