Κλέλια Ανδριολάτου - Flashback: Όταν η εντυπωσιακή ηθοποιός πόζαρε ως μοντέλο στα 13 της χρόνια
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου - Flashback: Όταν η εντυπωσιακή ηθοποιός πόζαρε ως μοντέλο στα 13 της χρόνια

Πίσω στο χρόνο μας ταξίδεψε η Κλέλια Ανδριολάτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ηθοποιός που έλαμψε με το «καλημέρα σας» στη μικρή οθόνη, απολαμβάνει την επιτυχία αλλά δεν ξεχνάει το πως ξεκίνησε αυτό το μαγικό ταξίδι μπροστά στα φώτα.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Χριστόφου Παπακαλιάτη, Maestro, ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και μάλιστα σε ηλικία μόλις 13 ετών. Όπως θα διαπιστώσετε και στο υλικό που θα δείτε παρακάτω, παραμένει το ίδιο πανέμορφη και γλυκιά όπως και στα 13 της χρόνια.

andriolatou-5.jpg

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου, που σύντομα θα κλείσει τα 27 της χρόνια, έχει στο βιογραφικό της ήδη σπουδαίες συνεργασίες όχι μονάχα τηλεοπτικά αλλά και ως μοντέλο.

Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από επαγγελματική φωτογράφιση που έκανε το 2010. Στις φωτογραφίες η ηθοποιός ποζάρει με τα μακριά, σπαστά και πλούσια μαλλιά της, κοιτώντας τον φακό με ένα αθώο και δυναμικό βλέμμα που σε καθηλώνει.

Στη λεζάντα η ηθοποιός γράφει:
"2010, 13 years of work, when I was trying to find a place I belong (2010, 13 χρόνια δουλειάς, όταν προσπαθούσα να βρω το μέρος που ανήκω)".

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε η Κλέλια Ανδριολάτου:

KLELIA!
KLELIA!
KLELIA!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved