Γιάννης Βαρδής: Οι πρώτες δηλώσεις σε όσα είπαν Φιλοθέη Μωβ & Μαραγκόζη - «Είναι δικαίωμά μου να…»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: Οι πρώτες δηλώσεις σε όσα είπαν Φιλοθέη Μωβ & Μαραγκόζη - «Είναι δικαίωμά μου να…»

 Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο.

Τραγούδια του μεγάλου δημιουργού ερμήνευσαν ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, ο Χάρης Βαρθακούρης η Γλυκερία, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Αντώνης Ρέμος

Η πραγματοποίηση της συναυλίας έφερε στο προσκήνιο τις ενδοοικογενειακές τριβές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, με τον Γιάννη Βαρδή να δίνει τη δική του απάντηση, μέσω της εκπομπής, Πάμε Δανάη! στις δηλώσεις που έκαναν Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη.

vardhs-1.jpg

Ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Η Φιλοθέη Μωβ υπέγραψε ένα τυπικό χαρτί, όχι για να δώσει την άδεια της και να γίνει η συναυλία, αλλά για την είσπραξη των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών του πατέρα μου. Σαφώς κι έχει το πνευματικό δικαίωμα, λόγω του γάμου που είχε κάνει με τον πατέρα μου, αλλά δεν έχει το ηθικό δικαίωμα και σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να απαγορεύσει την πραγματοποίηση της συναυλίας.

vardis-mov-942x688.jpg

Ισχύει ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε πει ότι δε θα ήθελε να γίνει κάποια συναυλία στην μνήμη του, όμως στην ίδια συνέντευξη είχε διευκρινίσει τους λόγους. Και αυτοί ήταν ότι ουσιαστικά, δε ήθελε να υποχρεωθεί στους συναδέλφους του καλλιτέχνες. Δεν απαγόρευσε ποτέ στα παιδιά του να την κάνουν.»

Και για τη Χριστίνα Μαραγκόζη και το γιατί δεν προσκλήθηκε στη συναυλία, «εγώ πορεύομαι με τα ‘θέλω’ του πατέρα μου, ούτε στη συναυλία του 2006 είχε προσκληθεί. Εάν είχε προσκληθεί, θα την καλούσα και αυτήν… Δικαίωμά της να αντιδράσει και δικαίωμά μου να μην την καλέσω».

maragkozi_copy_1.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved