Γιώργος Χρανιώτης: «Κάθε φορά που κάνω κωμωδία, χαίρομαι, γιατί κοιμάμαι πιο εύκολα το βράδυ»
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: «Κάθε φορά που κάνω κωμωδία, χαίρομαι, γιατί κοιμάμαι πιο εύκολα το βράδυ»

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλάει για τη συμμετοχή του στη νέα κωμική σειρά της EPT 1 «Στα σύρματα» και τον ρόλο που υποδύεται.

chraniotis_giorgos_official_279788015_1061961114389311_4076660455500959991_n.jpg

-Αυτή την τηλεοπτική χρονιά, συμμετέχετε στην κωμική σειρά της EPT 1 «Στα σύρματα». Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον Χάρη Μαζαράκη τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη της σειράς. Αρχικά, με σκεφτόταν για έναν άλλον ρόλο, αλλά μετά με αιφνιδίασε προτείνοντάς μου τον Κίμωνα. Απογοητεύτηκα, γιατί είχα αρχίσει να μελετάω τον ρόλο, που ήταν ο Μητσάκης. Μετά διάβασα τον νέο ρόλο και χρειάστηκε απλώς λίγη συζήτηση, για να με πείσει ότι μπορούσε να με φανταστεί σε αυτόν. Για να συνεργαστώ με έναν σκηνοθέτη, θέλω να ξέρω ότι και αυτός είναι σίγουρος για εμένα.

Τι αναμένεται να δει κάποιος που θα παρακολουθήσει τη σειρά;

Εγώ την ονομάζω «κωμωδία εγκλεισμού». Είναι λίγο παράδοξο να είναι κάτι κωμικό και να γυρίζεται με φόντο τις φυλακές. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο αυτό. Το σενάριο είναι εξαιρετικό, όπως και το καστ.

chraniotis_giorgos_official_291818334_980241692641946_1735173675003988972_n.jpg

Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Κίμωνα Βασιλείου, τον επιχειρηματία που υποδύεστε;

Υπάρχουν μερικοί χαρακτήρες που είναι «παιχνιδιάρηδες», λάγνοι, που λένε ψέματα, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τις ερωτικές τους απιστίες. Ο Κίμωνας είναι ένας τέτοιος χαρακτήρας, είναι λάγνος. Σε συνδυασμό με την εξουσία που φέρουν τα χρήματα, στερείται σκέψης. Είναι παρορμητικός, σαν παιδί. Η ηθική του είναι ελαστική. Επίσης, είναι ορκισμένος εργένης. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι αμοραλιστής. Οι παραβάσεις στην ηθική δεοντολογία του έχουν να κάνουν κυρίως με την ερωτική απιστία.

Τον Κίμωνα προσεγγίζουν η Βανέσα και η Πόπη. Πώς διαχειρίζεται δύο διαφορετικές γυναίκες στην καθημερινότητά του;

Δύσκολα. (Γελάει.) Δεν είναι ερωτευμένος με καμία από τις δύο. Αρέσκεται στο να κάνει ερωτικά παιχνίδια. Η Βανέσα είναι η επίσημη σχέση του. Η Πόπη είναι η «παράνομη». Πρόκειται για ένα σκακιστικό παιχνίδι, που μπορεί να χάσουν ή να κερδίσουν. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το κατανοήσω, δεν μου έχει συμβεί να έχω παράλληλη σχέση. Μου φαίνεται αγχωτικό. Έχω δει, όμως, ανθρώπους να έχουν ζωή μέσα από αυτό, είπε ο Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved