Γιώργος Χρανιώτης: «Είναι δύσκολο να μην εκτιμάς κάποιον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεσαι»
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: «Είναι δύσκολο να μην εκτιμάς κάποιον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεσαι»

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1, Στα σύρματα. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το ρόλο του αλλά και για τη θέση του ηθοποιού μέσα στην ελληνική πραγματικότητα.

chraniotis_giorgos_official_209006896_3927203467377570_5724509675458272047_n.jpg

Στη σειρά συμμετέχουν εξαίρετοι ηθοποιοί. Πώς είναι το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα;

Πολύ καλό. Είναι δύσκολο να συμβεί το αντίθετο. Ειδικά στην τηλεόραση, ακόμα και δράμα να κάνεις, οφείλεις να το διασκεδάζεις πολύ. Αλλιώς οι ώρες δεν περνούν εύκολα. Επίσης, είναι δύσκολο να μην εκτιμάς κάποιον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεσαι. Αν εξαιρέσεις τον Θανάση Τσαλταμπάση, με τον οποίο είχα ευχηθεί να συνεργαστώ μαζί του και τον θαυμάζω, με τους υπόλοιπους είχα συνεργαστεί ξανά και είναι παιδιά που εκτιμώ πολύ.

Σας έχει συμβεί να συνεργαστείτε με κάποιον που δεν εκτιμάτε ως συνεργάτη ή ως άνθρωπο;

Ναι, έτσι ξεκίνησα να κάνω ψυχανάλυση. (Γελάει.) Μου έχει συμβεί δύο φορές, σε θεατρικά έργα. Κακώς δεν έφυγα τότε. Μπορώ πιο εύκολα να υποστηρίξω ένα κακό σενάριο με καλούς ηθοποιούς, παρά ένα καταπληκτικό σενάριο με ηθοποιούς που δεν εκτιμώ.

chraniotis_giorgos_official_343688987_736791424589067_8863758927230428839_n.jpg

Πώς βλέπετε το τηλεοπτικό σκηνικό, όσον αφορά τη μυθοπλασία, που δημιουργείται φέτος;

Γίνονται πολύ καλά πράγματα. Δεν είμαι καλό τηλεοπτικό κοινό, γιατί δεν βλέπω πολλή τηλεόραση. Το ευχάριστο είναι ότι ηθοποιοί με τεράστια καριέρα στο θέατρο συμμετέχουν πια σε τηλεοπτικές παραγωγές. Το θέατρο είναι στίβος μάχης και οι ηθοποιοί αυτοί μπαίνουν στην τηλεόραση, δίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πλέον δεν υπάρχει κόντρα τηλεοπτικών και θεατρικών ηθοποιών. Το τοπίο είναι πιο ανθρώπινο.

Πώς βλέπετε τη θέση του ηθοποιού μέσα στην ελληνική πραγματικότητα;

Ο ηθοποιός δεν χρειάζεται να είναι φτωχός, να παίζει σε ένα σκοτεινό θεατράκι, δεν είναι «φως, νερό, τηλέφωνο». Έχουμε ανάγκη από μία αξιοπρεπή διαβίωση και ποιότητα ζωής, για να είμαστε αποδοτικοί. Αν ψυχορραγούμε, αυτό θα περάσει σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Σιχαίνομαι τη φράση «Δουλίτσα να υπάρχει». Καλό είναι να κάνεις παύσεις, να παίρνεις αποστάσεις, να ταξιδεύεις, να παίρνεις πτυχία. Να κάνεις πράγματα που σε κάνουν ευδιάθετο, είπε ο Γιώργος Χρανιώτης στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved