«Χείμαρρος» ο  Βαρδής για τη Φιλοθέη Μωβ: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου»
Showbiz

«Χείμαρρος» ο Βαρδής για τη Φιλοθέη Μωβ: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου»

Ο Γιάννης Βαρδής έκανε νέες δηλώσεις στην εκπομπή, Super Κατερίνα  για την πρώην σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ και αναφέρθηκε στις διαφορές που έχουν.

Αρχικά τόνισε: «Την κυρία Μαραγκόζη συνειδητά δεν την κάλεσα (στη συναυλία αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή), γιατί σε μία προσπάθεια που είχε κάνει ο πατέρας μου το 2006 δεν την κάλεσε ούτε ο ίδιος. Εγώ πορεύομαι με τις δικές του επιθυμίες».

Και στη συνέχεια ο Γιάννης Βαρδής είπε για τη Φιλοθέη Μωβ: «Τι είπε η Μαρία Σκιντζή με το ψεύτικο όνομα; Ο Αντώνης Βαρδής δεν θα έλεγε ποτέ στα παιδιά του «ευχή και κατάρα». Αυτό το φαντάστηκε η κυρία, που παντρεύτηκε τον πατέρα μου για τρεις μήνες με δική μου υπογραφή, ενώ εκείνος δεν είχε αντίληψη. Θα έπρεπε να λέει ευχαριστώ και να σωπαίνει».

vardis-giannis.jpg

Και πρόσθεσε: «Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και η αδερφή μου, η κυρία Φιλοθέη έχει το 25% του πνευματικού δικαιώματος, όχι του ηθικού. Άρα μπορεί αν θέλει απλά να κουνάει το δάχτυλο, δεν μπορεί να επέμβει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τη στιγμή που «έφυγε» ο πατέρας μου έχει αλλάξει πάρα πολύ η στάση της, είναι μία άλλη γυναίκα από αυτήν που είχαμε γνωρίσει. Θα έπρεπε να καταλάβετε τι άνθρωπος είναι, προσπαθεί να αμαυρώσει τη μνήμη του πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι συνειδητό».


Και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι μία γυναίκα που την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου»!


Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved