Πάνος Μουζουράκης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας - Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: Έγινε για πρώτη φορά πατέρας - Γέννησε η Μαριλού Κόζαρη

Γονείς έγιναν ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η κολλητή φίλη της Μαριλούς, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή, Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Πριν από περίπου 45 λεπτά (12:15) έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά ο Πάνος Μουζουράκης και η κολλητή μου φίλη, Μαριλού. Γέννησε πριν από λίγα λεπτά ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κοντά στα τέσσερα κιλά. Η συγκίνησή μου παιδιά είναι τεράστια. Να τους ζήσει, να είναι γερό και καλότυχο. Πήγαν όλα τέλεια. Ο Πάνος ήταν στο πλευρό της όλη την ώρα, από το πρωί είχε μπει στη διαδικασία. Σε λίγο θα είμαι κοντά σας» αποκαλύπτοντας έτσι ότι θα πάει στο μαιευτήριο.

kozari-kainourgiou.webp

Να σας θυμίσουμε ότι ο Πάνος Μουζουράκης είχε μιλήσει στη Φαίη Σκορδά και ανέφερε: «Με την Μαριλού Κοζάρη γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης στην Αθήνα, έχει μια ιδιαίτερη γλύκα. Όταν έπαιξα αυτό το ποίημα για τον γάμο, μου έλεγε ότι στη θέση μου δεν θα το έκανε αλλά ήταν ωραίο. Και έτσι το έκανα με δική μου πρωτοβουλία».

Και όσον αφορά την πρόταση γάμου, είχε πει: «Την πρόταση γάμου την έκανα στο escape room γιατί ήθελα να φανεί ότι η ιδέα έρχεται από αλλού. Το είχα κανονίσει με τον Πέτρο Κουσουλό και καλά ότι θα πάμε να βρούμε έναν γρίφο εκεί. Δεν το περίμενε ακριβώς αλλά όταν μπήκαμε σε έναν χώρο με διαμάντια έλεγε ότι εκεί έπρεπε να της είχα κάνει πρόταση γάμου. Νιώθω ωραία που πλησιάζουν οι μέρες που θα γεννηθεί το παιδί μας και απλά δεν θέλω να υποφέρει από πόνους. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες;»

Δείτε παρακάτω την Κατερίνα Καινούργιου να ανακοινώνει ότι έγιναν γονείς ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved