Νικόλας Ράπτης: Η πρώτη ανάρτηση για τον γάμο του δεν είναι αυτή που περιμένεις! Η διαφορετική φωτό
Showbiz

Νικόλας Ράπτης: Η πρώτη ανάρτηση για τον γάμο του δεν είναι αυτή που περιμένεις! Η διαφορετική φωτό

Την πρώτη ανάρτηση για τον γάμο του λίγες ημέρες μετά το μυστήριο και το γλέντι στην Αντίπαρο, έκανε ο Νικόλας Ράπτης και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένεις να δεις.

Αντισυμβατικός έτσι κι αλλιώς «σπάει το πρωτόκολλο» και κρατά αυτές τις στιγμές σαν θησαυρό! Αυτό ήθελε, αυτό έκανε και μάλιστα αυτό σεβάστηκαν και οι φίλοι του.

Ο Νικόλας Ράπτης έκανε τη διαφορά και στην πρώτη του ανάρτηση μας έδειξε ένα μόνο μέρος της νυφική φωτογραφίας και σε αυτή πρωταγωνιστεί και ο σκυλάκος του ζευγαριού.

1675199242479-732707665-raptis.jpg

«Πήγαμε με τον Πουρέ,την οικογένεια και τους φίλους μας στη Παρτάρα της ζωής μας! Σας ευχαριστούμε όλους που πίνατε μέχρι το πρωί! ❤️02/09/2023», έγραψε και σίγουρα από αυτή ξεχωρίσαμε το υπέροχο νυφικό της αγαπημένης του, το γαμπριάτικο οutfit και φυσικά τον ευτυχισμένο σκύλο τους!

Δες το ποστ!

https://www.instagram.com/p/CxbHguFNUN-/

«Δεν επιθυμούσε η οικογένεια, αλλά γενικά κι εμείς να βγάλουμε κάτι στα social media. Με πήραν και συνάδελφοι, οι οποίοι ζήτησαν να στείλουν φωτογράφο και να το καλύψουν. Τους είπα “σας ευχαριστώ πολύ”. Χαίρομαι πολύ που το σεβάστηκαν και θέλω να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που ήρθαν στο γάμο και σεβάστηκαν την επιθυμία μας, να μην ανεβάσουν κάτι», είπε ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις!

raptis.JPG

Η πρόταση γάμου έγινε πριν από έναν χρόνο στο Παρίσι με έναν ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο τρόπο, όπως έχει αποκαλύψει ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός

«Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Αϊφελ ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland. Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά! Τα συναισθήματα ήταν χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω "Ωχ, κοίτα τι έχει η Μίνι", κοκαλώνει, γονατίζω, με κοιτάζει και εκείνη την ώρα της λέω "θέλεις να με παντρευτείς"».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved