Κατερίνα Καινούργιου: Η statement  πουά φούστα και πώς τη συνδύασε για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Η statement πουά φούστα και πώς τη συνδύασε για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για την Κατερίνα Καινούργιου και πάλι μας εξέπληξε ευχάριστα με την εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια ξέρει ακριβώς ποια κομμάτια από τη γκαρνταρόμπα τη; Ταιριάζουν για τις εξόδους της και αυτή τη φορά επέλεξε ένα σικάτο σύνολο για την απογευματινή της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, που τόσο αγαπά.

4416_KATERINA_KENOYRGIOY_2882023.jpg

Αυτή τη φορά λοιπόν επέλεξε μια απίθανη μίντι αέρινη πουά φούστα την οποία συνδύασε με μαύρο στενό τοπ που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα mules και γκρι δερμάτινη τσάντα.

Δες την στη gallery

Όσο για το πώς διατηρεί τη γραμμή της;

«Πίνω πολύ νερό, τρώω φρούτα και πίνω πράσινο τσάι. Όσο μεγαλώνω το σώμα μου γίνεται όλο και καλύτερο. Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω ούτε καφέ ούτε αλκοόλ ούτε αναψυκτικά. Δεν έχω κάνει καμία κατάχρηση και το λέω με μεγάλη υπερηφάνεια.

katerina-kainourgiou.jpg

Είμαι ένας clean οργανισμός, οπότε αν προσέχω το σώμα μου γίνεται καλύτερο. Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα. Κάνω αερόβια γυμναστική, ασκήσεις ενδυνάμωσης και TRX. Ξέρω πως αν θέλω να χάσω μερικά κιλά κι επειδή ξεφεύγω πολλές φορές με την σοκολάτα και το φαγητό, θα προσέξω να μην φάω υδατάνθρακα, θα βάλω περισσότερο ψάρι στη διατροφή μου και θα αποφύγω τα γλυκά», έχει πει η ίδια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved