Τούνη-Αλεξάνδρου: Το ντουέτο από το J2US με τον Νικηφόρο & το συγκινητικό βίντεο από τη βάφτιση
Showbiz

Τούνη-Αλεξάνδρου: Το ντουέτο από το J2US με τον Νικηφόρο & το συγκινητικό βίντεο από τη βάφτιση

Τρικούβερτο γλέντι είχε στηθεί την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές στο κτήμα στη Βαρυμπόμπη που επέλεξαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη για να γίνει απόψε (22/9) η βάφτιση του γιου τους αλλά και η δεξίωση. 

Ο Νικηφόρος, άλλοτε παρτενέρ της ευτυχισμένης μαμάς στο J2US ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους της δεξίωσης με την Ιωάννα Τούνη όμως να βάζει και εκείνη ένα... χεράκι για τη διασκέδαση όλων.

Μάλιστα, κάποια στιγμή που είχε ανάβει το κέφι, η Ιωάννα ανέβηκε στην αυτοσχέδια σκηνή που είχε στηθεί μπροστά από την πίστα του κτήματος και τραγούδησαν μαζί ένα υπέροχο ντουέτο το οποίο είχαν ερμηνεύσει και στη σκηνή του J2US.

Φυσικά μετά και από αυτό όλοι οι καλεσμένοι έδειξαν να αποκτούν ακόμα περισσότερο κέφι και φυσικά το γλέντι συνεχίστηκε με ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια, πολύ χορό και τραγούδι.

Το συγκινητικό βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ως δεινή χρήστης των social media δεν έμεινε μακριά από τον λογαριασμό της στο instagram αλλά ανέβασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από την ώρα του μυστηρίου με μουσική επένδυση και υπέροχο μοντάζ. Σ' αυτό είδαμε τους δύο νονούς να φωνάζουν με στόμφο το όνομα του νεοφώτιστου όταν ο παππάς ζήτησε να το μάθει και τους ευτυχισμένους γονείς να κρατούν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου, συγκινημένοι με το μυστήριο της βάφτισης.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved