Showbiz

Η Αλέκα Κανελλίδου εξομολογείται: «Δεν κυνήγησα την καριέρα, γι’ αυτό δεν έγινα ούτε πλούσια ούτε..»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Στούντιο 4 παραχώρησε συνέντευξη η Αλέκα Κανελλίδου. Η σπουδαία ερμηνεύτρια δίνει σπάνια συνεντεύξεις όμως όταν το κάνει, τα λόγια της έχουν πάντοτε ενδιαφέρον.

Η ίδια μίλησε στην Φανή Πλατσατούρα και έκανε μαζί της μία σύντομη αναδρομή στη ζωή της.

«Όταν ξεκίνησα ως τραγουδίστρια, απευθυνόμουν περισσότερο στον έρωτα μεταξύ των ανθρώπων. Μεγαλώνοντας ανακαλύπτεις και άλλους έρωτες: για τα ζώα, τη φύση, τα ταξίδια. Κι αυτά είναι ζωή», δηλώνει η Αλέκα Κανελλίδου.

«Του χρόνου το «Άσε με να φύγω» γίνεται 50 χρόνων. Όταν έγινε αυτό το τραγούδι, γράφτηκε με μία ανεμελιά της νιότης. Εγώ, πίστεψέ με, ανοίγω την πόρτα και φεύγω από μόνη μου. Δεν βρίσκω τον λόγο να στέκομαι. Δεν είναι εύκολο πράγμα, βέβαια, αλλά πρέπει να γίνεται, ειδικά εάν έχεις παιδιά», απαντά σε σχετική ερώτηση η δημοφιλής ερμηνεύτρια.

aleka2.jpg

«Εγώ ήμουν εργαζόμενη, μπορούσα να ζήσω το παιδί μου και να πάω παρακάτω. Δεν ήμουν υποχρεωμένη να μείνω σε έναν γάμο ντε και καλά», σημειώνει.

«Δεν έχω πει τόσα πολλά όχι, έχω συμβιβαστεί κι εγώ όπως όλους τους ανθρώπους σε ορισμένα πράγματα. Έχω πει όμως όχι όσον αφορά το είδος της μουσικής που υπηρετώ, που μου άρεσε από μικρή. Δεν προχώρησα να πάω σε ένα πιο εμπορικό είδος, που να απευθύνεται στον πολύ κόσμο», παραδέχεται η Αλέκα Κανελλίδου.

«Δεν κάνω πολλές παρέες με τους ανθρώπους της δουλειάς μου, ήταν όλοι συνήθως εκτός δουλειάς και τα χώριζα αυτά τα δύο πράγματα. Πολλές φορές έχω ακούσει να με λένε απόμακρη. Δεν είμαι απόμακρη. Ευτυχώς ή δυστυχώς – τα έχω δει και τα δύο αυτά στη ζωή μου – είμαι επιλεκτικό άτομο», εξομολογείται η Αλέκα Κανελλίδου.

KANELIDOY.jpg

«Ποτέ δεν τραγούδησα στο Ηρώδειο, γιατί ίσως δεν έτυχε, δεν με πρότειναν ποτέ. Ποτέ δεν κυνήγησα την καριέρα, είμαι μίας άλλης γενιάς. Βγήκαμε σε αυτό το επάγγελμα από αγάπη, από τρέλα. Όχι για να γίνουμε διάσημοι και πλούσιοι. Γι’ αυτό και δεν γίναμε ούτε πλούσιοι, ούτε ιδιαιτέρως διάσημοι», καταλήγει με χιούμορ η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved