Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο gossip-tv: «Εύχομαι η Μαίρη Χρονοπούλου να σταθεί δυνατή και αυτή τη φορά»
Showbiz

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στο gossip-tv: «Εύχομαι η Μαίρη Χρονοπούλου να σταθεί δυνατή και αυτή τη φορά»

Στο gossip-tv μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την καλή του φίλη, Μαίρη Χρονοπούλου και την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που βιώνει μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της.

«Είναι δύσκολα αλλά δεν έχω μάθει κάτι νεότερο γιατί νοσηλεύεται στην εντατική». Σπύρος Μπιμπίλας και Μαίρη Χρονοπούλου συνδέονται με στενή φιλία ετών και μαζί έχουν περάσει πολύ σημαντικές στιγμές ενώ έχουν συνυπάρξει σε γλέντια και χαρές.

xronopoulou-(9).jpg

«Για μένα η Μαίρη είναι ένα σπουδαίο κεφάλαιο. Ενώ είναι μεγάλη πρωταγωνίστρια με έχει επιλέξει ανάμεσα στους καλούς της φίλους. Μαζί έχουμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και τώρα περνάμε αυτή την πίκρα γιατί αισθάνομαι ότι περνάει το πιο δύσκολο μονοπάτι της ζωής της αλλά επειδή έχει περάσει πολλές δυσκολίες και τις έχει ξεπεράσει, εύχομαι να σταθεί δυνατή και να αντιμετωπίσει αυτό το πολύ σοβαρό ατύχημα», είπε αποκλειστικά στο gossip-tv.

xronopoulou-(10).jpg

Υπενθυμίζεται πως κατά την πτώση της χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, στην άκρη του τραπεζιού με αποτέλεσμα να σωριαστεί λιπόθυμη στο πάτωμα. Το απόγευμα της Κυριακής γλίστρησε από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες. Εκείνη τη στιγμή ήταν ολομόναχη στο σπίτι, αφού η βοηθός της βρισκόταν εκτός της οικίας, σε προσωπικές της υποχρεώσεις.

Από την Κυριακή 1/10 το απόγευμα νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και ο νευροχειρουργός της, Γιώργος Στράντζαλης είπε πως έχει μια βαριά βλάβη στον εγκέφαλο και είναι στην εντατική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved