Ταμίλα Κουλίεβα: Η απόφαση να έρθει στην Ελλάδα από τη Ρωσία, οι σπουδές και ο κούκλος γιος της
Showbiz

Ταμίλα Κουλίεβα: Η απόφαση να έρθει στην Ελλάδα από τη Ρωσία, οι σπουδές και ο κούκλος γιος της

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα το απόγευμα της Πέμπτης (12-10). Η πρωταγωνίστρια της σειράς Παγιδευμένοι, μίλησε για όλα.

«Εκείνη την ώρα δεν συνειδητοποιείς πόση δύναμη θέλει αυτή η απόφαση. Να φύγεις σε μια άλλη χώρα, με μια άλλη γλώσσα που δεν είναι μητρική να κάνεις θέατρο. Δεν είχα προσδοκίες να γίνω ηθοποιός, καταλάβαινα ότι ήταν δύσκολο. Έκανα μάστερ και έτσι ξεκίνησε αυτό με τους μαθητές μου και να διδάσκω. Σπούδασα σκηνοθεσία, το άφησα στην άκρη και θεώρησα ότι είναι ανυπόφορο να έχεις την αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Και μετά σπούδασα υποκριτική.

Ήθελα να έχω μια επαφή και κάποια σχέση με το αντικείμενο της δουλειάς μου. Μετά προέκυψαν ρόλοι που ούτε περίμενα ότι θα γίνουν. Με τον σύζυγό μου σπουδάζαμε στο ίδιο πανεπιστήμιο. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τη Ρωσία. Δεν ήταν στις δικές μου επιθυμίες. Μετά σκεφτόμουν πώς γίνεται πολλές φορές που όταν κάποιος επιδιώκει πολλά δεν γίνονται και όσοι δεν θέλουν, τους έρχονται. Ο γιος μου γεννήθηκε στη Μόσχα. Ήταν μονόδρομος το να έρθω στην Ελλάδα», είπε ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε:

«Θα ήθελα να είχα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνω αλλά και γενικότερα. Τώρα είμαι λίγο καλύτερα. Στην σκηνή αισθάνομαι μεγάλη δύναμη, σαν να μπορώ τα πάντα! Όταν κοιτάς το παρελθόν σου λες “πώς έκανες αυτά τα βήματα;”. Είναι αμαρτία να παραπονιέμαι, καλά είμαι αλλά δουλεύω ακόμα με τον εαυτό μου. Όταν σκέφτομαι, σκέφτομαι κυρίως ελληνικά. Η επιτυχία δεν μου έδωσε μεγαλύτερη δύναμη αλλά ευθύνη. Το παρακάτω τι είναι; Ειδικά αν οι πρώτες δουλειές είναι επιτυχημένες, πρέπει να δούμε τις επόμενες. Η πρώτη μπορεί να ήταν τύχη. Εγώ δεν πρόλαβα να χαρώ όταν ξεκίνησα, τώρα που προσπαθώ!».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved