Μαίρη Χρονοπούλου: Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στο σπίτι της στην Παιανία
9226835
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στο σπίτι της στην Παιανία

Αυτή την ώρα οι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου την αποχαιρετούν στο σπίτι της στην Παιανία σε μία ιδιαίτερη συνάντηση, όπως η ίδια επιθυμούσε.

Η ηθοποιός, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 90 της χρόνια είχε φροντίσει να καταστήσει σαφές τον τρόπο με τον οποίο θα γραφόταν το "τελευταίο αντίο".

Στις 11.30 κατέφθασε στο σπίτι της η σορός της και τοποθετήθηκε στην αγαπημένη της γωνία, εκεί που της άρεσε να κάθεται δίπλα στο τζάκι και εκεί πηγαίνει ο κόσμος για να την ασπαστεί για τελευταία φορά.

teleftaio-antio-mairi-xronopoulou-(2).jpg

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έκλαψα χθες», η σορός της Μαίρης μπήκε στο σπίτι.

Η σορός της είναι σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του. Όσο για το φόρεμα που φορά η σπουδαία ηθοποιός μέσα στο λευκό φέρετρό της, το οποίο είναι παραλληλόγραμμο με έναν σκαλιστό άγγελο στο καπάκι, είναι εκείνο που φόρεσε κατά την εμφάνισή της έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας, καθηλωμένη στο κρεβάτι, στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη σχεδιασμένο από τον φίλο της Χάρη Τσιάρα.

Έπειτα, στις 13.30, η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15.30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας ενώ στις 16.25 θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

Δείτε φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο της ηθοποιού, Μαίρης Χρονοπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved