Χριστόπουλος: Η απίθανη φωτό με τα Χριστοπουλάκια!Τα κοίμισε στο πάρκο & η Ανίτα Μπραντ συγκινήθηκε
Showbiz

Χριστόπουλος: Η απίθανη φωτό με τα Χριστοπουλάκια!Τα κοίμισε στο πάρκο & η Ανίτα Μπραντ συγκινήθηκε

Γονείς δυο υπέροχων αγοριών είναι ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ!

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία με τον διάσημο φωτογράφο να είναι ένας ενεργός και πολύ ικανός μπαμπάς.

Αυτό μάλιστα το επιβεβαιώνει και η ίδια η μαμά καθώς μέσα από το Instagram της μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία και εξηγεί τον λόγο που κάθε φορά νιώθει ευγνώμων που έχει έναν τέτοιο σύζυγο.

harrischristopoulos_1696001729_3202617086862627461_54482523.jpg

«Κάθε φορά όταν με ρωτάει κάποιος αν βοηθάει ο Χάρης με τα παιδιά η απάντηση μου πάντα είναι όχι!🤔
Και το εννοώ ότι δεν βοηθάει!
Δεν βοηθάει, γιατί η ανατροφή των παιδιών μας δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά η υποχρέωση, ο Χάρης ως πατέρας αναλαμβάνει το δικό του μερίδιο που του αναλογεί στην καθημερινότητα το οποίο εγώ δεν το αποκαλώ βοήθεια αλΛά υποχρέωση προς τα ζουζούνια μας….και εκείνος το κάνει με όλη του την καρδιά💕
Την φωτογραφία αυτή μου την έστειλε από μία συνηθισμένη καθημερινή τους βόλτα στο πάρκο όπου κατάφερε να κοιμίζει και τα δύο μας Χριστοπουλάκια», έγγραψε η ίδια.

Δες τη φωτό στη gallery

«Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», έχει πει ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved