Πρώην παίκτρια του Voice είναι έγκυος και μας το δείχνει-«Ανυπομονώ για να σε πάρω στην αγκαλιά μου»
Showbiz

Πρώην παίκτρια του Voice είναι έγκυος και μας το δείχνει-«Ανυπομονώ για να σε πάρω στην αγκαλιά μου»

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο The voice και η αλήθεια είναι πως έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα σε μεγάλες πίστες. Ο λόγος για την Ζωή Χρήστου η οποία είναι έγκυος και το ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες στο instagram.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε γνωστή με τη συμμετοχή της στο σόου ταλέντων του ΣΚΑΙ και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με το τεράστιο ταλέντο της.

Σας θυμίζουμε πως η ίδια είχε σημειώσει ρεκόρ καθώς ο Πάνος Μουζουράκης πάτησε το κόκκινο κουμπί πριν πει την πρώτη της φράση. Η κίνηση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να καταγραφεί ένα «παγκόσμιο ρεκόρ» στο «Voice», αυτό της πιο γρήγορης επιλογής.

Η εμφάνισή της στη σκηνή του Voice:

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της:

H τραγουδίστρια με την εντυπωσιακή εμφάνιση είχε ανεβάσει μία φωτογραφία της και ανακοίνωσε τα ευχάριστα:

«Μπορεί να φοράω ροζ, αλλά έρχεται ο μπέμπης!! Δεν εξαφανίστηκα χωρίς λόγο το τελευταίο τρίμηνο, αλλά επανέρχομαι με τα πιο όμορφα νέα!!! Ευλογημένος και γερός να είσαι μπεμπάκο μου!!! Ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά!»

Snapinsta.app_361614234_1025872285443919_6030569984789134779_n_1080.jpg

Η Ζωή Χρήστου είναι έγκυος!

Χτες Σάββατο 14/10 επανήλθε δείχνοντας μας την φουσκωμένη κοιλιά της:

«Και περνάει ο καιρός, και φουσκώνει η κοιλίτσα, και κάθε μέρα σε νιώθω όλο και πιο έντονα να μεγαλώνεις μέσα μου. Και όσο πλησιάζει ο καιρός και μετράω αντίστροφα, τόσο ανυπομονώ και τόσο αναμένω μέχρι τη μέρα που θα σε πάρω στην αγκαλιά μου.»

Δείτε τη φώτο που ανέβασε στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved