Κάτια Δανδουλάκη: Η αντίδραση on camera στο ενδεχόμενο αλλαγής των Πανθέων λόγω τηλεθέασης
STUDIO FOTOGENIA
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: Η αντίδραση on camera στο ενδεχόμενο αλλαγής των Πανθέων λόγω τηλεθέασης

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη για τη σειρά Πανθέους στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο αλλαγής προγραμματισμού της σειράς λόγω τηλεθέασης.

«Είμαι εξαιρετικά συγκινημένη που μου έκαναν αυτή την πρόταση, γιατί δεν περίμενα μετά από τόσα χρόνια ότι θα ξαναπαίξω σε αυτή τη σειρά έναν άλλον ρόλο. Λατρεύω την τηλεόραση και θέλω να βλέπει ο κόσμος ωραίο θέαμα.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-17102023-104900-pm.jpg

Τους τηλεθεατές τους κουράζει το αδιάφορο, γιατί έχουμε δει και πολλά ποιοτικά που κουράζουν. Είναι ο χειρισμός του θέματος. Έχω παίξει σε καθημερινές σειρές που κρατούσαν 7-8 χρόνια και κράτησαν άλλα 7 χρόνια από τη μέρα που έφυγα. Και δεν κούρασαν ποτέ, οπότε πιστεύω στην καθημερινή σειρά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Δεν καταλαβαίνω από αυτά τα πράγματα, ούτε διαβάζω, ούτε ακούω. Κάνω τη δουλειά μου και όταν είναι να ανακοινωθεί κάτι, το σέβομαι. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά όχι φανατικά. Να σας πω πως κάνω εγώ το γκάλοπ. Αν περπατήσω ένα χιλιόμετρο πόσοι θα με σταματήσουν και πόσοι θα αδιαφορήσουν. Για τους Πανθέους με έχουν σταματήσει πάρα πολλοί», απάντησε στο ενδεχόμενο αλλαγής των Πανθέων λόγω τηλεθέασης.

Δες το απόσπασμα

Στο ρόλο της Χρυσοστόμης Πανθέου, η Κάτια Δανδουλάκη

Η μεγάλη αδελφή των Πανθέων
«Λένε πως είμαι σκληρή κι αδιάλλακτη, αλλά εγώ απλώς είμαι ένας άνθρωπος πιστός στις ιδέες του. Είμαι η θεματοφύλακας όλων των αξιών, όλων των σχέσεων, όλων των πραγμάτων που πρέπει να μείνουν ανέγγιχτα στον χρόνο. Η ουσιαστική κληρονόμος της γενιάς των Πανθέων, των ανδραγαθημάτων και των κατακτήσεών τους, της αίγλης όσο και του πλούτου τους, της πραγματικά αστικής πνευματικής κληρονομιάς τους. Θα διαφυλάξω στο ακέραιο όσο περνά από το χέρι μου το κάθε τι, από τη θέση ενός κάδρου στον τοίχο μέχρι την ηθική συνέπεια των συγγενών μου. Γνωρίζω όλα τα μυστικά της οικογένειας και θα κάνω τα πάντα για να μην έρθουν στο φως.»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved