Ματούλα: Έγινε η αποτέφρωση στη Ριτσώνα – Παρόντες ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε και η Έλενα Κατραβά
Showbiz

Ματούλα: Έγινε η αποτέφρωση στη Ριτσώνα – Παρόντες ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε και η Έλενα Κατραβά

Έγινε η αποτέφρωση της Ματούλας την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στη Ριτσώνα.

Τα διαδικαστικά για την αποτέφρωσή της ανέλαβε ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε, ο οποίος τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες και την Παρασκευή αποχαιρέτησε τη μητέρα του έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Έλενα Κατραβά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, OnTime.

matoula-2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Λορέντζο Καριέρε, Μαριαλένα Οικονομίδου, συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια ανέφερε τη σχέση που είχε η Ματούλα με τον γιο της και μεταξύ άλλων τόνισε: «Πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή και του έκαναν bullying στο σχολείο. Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας.

Όταν ήταν μικρός, εκείνη τον εγκατέλειψε. Τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ. Εγώ που δεν είμαι φυσική του μητέρα, αλλά τον αγαπώ σαν παιδί μου, χαίρομαι που είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ποια μάνα θέλει να δει το παιδί της δυστυχισμένο;

Στενοχωριέμαι που τολμάνε και κατηγορούν τον Λορέντζο. Για να μη μιλάει ένα παιδί στη μητέρα του, πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να είναι βαθιά πληγωμένο. Στενοχωριέμαι, επειδή ξέρω πόσο ευαίσθητο είναι το παιδί. Από σεβασμό στον Λορέντζο και στη γυναίκα που “έφυγε” μπορώ να πω μέχρι εδώ. Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Επειδή ο Λορέντζο είναι αξιοπρεπέστατος, γι’ αυτό κι εγώ πρώτη φορά επιτέλους πρέπει να πω την αλήθεια».

matoula-nekri.jpg

Η Ματούλα έφυγε σε ηλικία 76 ετών ενώ η σορός της εντοπίστηκε μετά από ημέρες λόγω δυσοσμίας στην πολυκατοικία όπου διέμενες στο Πεδίον του Άρεως και παρά τις σχέσεις που είχε με τον γιο της, εκείνος τακτοποίησε τα διαδικαστικά για την αποτέφρωση που έγινε την Παρασκευή.

Μάλιστα, σύμφωνα με την OnTime, όπως προέκυψε από την εξέταση του ιατροδικαστή Κωνσταντίνου Κούβαρη, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στη σορό της Ματούλας, η οποία λόγω της σήψης στην οποία είχε περιέλθει δεν καθιστούσε δυνατό τον ακριβή προσδιορισμό της αιτίας του θανάτου της γυναίκας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved