Ούρσουλα Βλάχου: Η κόρη της, Λυδία έγινε ενός έτους και της διοργάνωσε το πιο όμορφο πάρτι
Showbiz

Ούρσουλα Βλάχου: Η κόρη της, Λυδία έγινε ενός έτους και της διοργάνωσε το πιο όμορφο πάρτι

Η 30χρονη Ούρσουλα Βλάχου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Η Ώρα η καλή που υποδύονταν την Στέφανι, την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου με τον σύζυγό της, Βίκτωρα Αποστόλου διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι για την κόρη τους, Λυδία που έγινε ενός έτους.

Να σας θυμίσουμε οτι το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σεπτέμβρη και με θρησκευτικό γάμο, ενώ βάφτισε και την κορούλα του.

Η μικρή Λυδία καταχάρηκε με το πρώτο πάρτι γενεθλίων της και όπως ήταν λογικό τα πάντα ήταν στην απόχρωση του ροζ. Ο μπαμπάς και η μαμά ήταν συνεχώς μαζί της και η μικρή απολάμβανε την κάθε στιγμή του πρώτου πάρτι γενεθλίων της.

1698049644720-779049011-lidia-(4).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι σε δηλώσεις της Ούρσουλας Βλάχου στο Mega και στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, είχε πει: «ο κόσμος που με συνάντα στο δρόμο μου λέει ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου. Συνήθως με ρωτάνε: «από που σε ξέρω;» και εγώ ντρέπομαι να τους πω. Έχει τύχει να χάσω φίλους λόγω της δημοσιότητας που είχα εκείνη την εποχή. Δεν σε πλησιάζουν όλοι επειδή θέλουν να είναι φίλοι σου. Κάποιοι θέλουν κάτι απώτερο από εσένα, ίσως λίγη από τη δημόσια προβολή που έχεις, παίζοντας σε μία σειρά. Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα, άλλα για έμενα ήταν ξεκούραση, ήταν η χαρά μου».

Και είχε αποκαλύψει για την συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «ξαφνικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε: «άσε κάτω την κόρη μου», αρπάζει τον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον πέταξε έξω από την πόρτα στο σκηνικό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έπεσε κάτω εκείνη την ώρα και εγώ τελείως αυθόρμητα άρχισα να γελάω. ήταν τόσο αστείο που τελικά την κρατήσαμε. Ο ρόλος μου στη σειρά είχε ένα μαϊμουδάκι. Την πρώτη μέρα που έφερα το μαϊμουδάκι στο σπίτι η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Αριέττα Μουτούση και οι φίλες τους στη σκηνή ήταν σε παροξυσμό και ούρλιαζαν».

Δείτε το πρώτο πάρτι γενεθλίων της κόρης της, Λυδίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved