Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Πριν 4 χρόνια διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis. Ήταν σοκ»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Πριν 4 χρόνια διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis. Ήταν σοκ»

Στούντιο 4: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα, Δευτέρα 23/10, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και στο πόσο τον στήριξε η Βάσω Μαζωνάκη, σύντροφός του και αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Πριν 4 χρόνια διαγνώστηκα με μυασθένεια Gravis, ένα νόσημα που παλιά ονομαζόταν βαριά μυασθένεια. Ονομαζόταν βαριά γιατί αν είχες αυτή την ασθένεια… χαιρετούσες. Αυτό είχε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης που του κρατούσαν τα μάτια με οδοντογλυφίδες. Προκαλεί αδράνεια στους μυς. Είναι μη αναστρέψιμη ασθένεια. Μια μέρα έπεσε το μάτι μου, ψάχναμε για αρκετά χρόνια, δεν το βρίσκαμε. Κάναμε συνέχεια εξετάσεις. Το βρήκαμε πριν 4 χρόνια.

Ήταν ένα σοκ. Μπήκα κατευθείαν να το ψάξω και έλεγε προσδόκιμο όριο ζωής. Και λες κάτσε να κρατηθώ λίγο εκείνη τη στιγμή. Σκέφτηκα κατευθείαν την κόρη μου. Μου είπαν ότι απαγορεύεται το μπότοξ, καθόλου κούραση. Εγώ άνθρωπος του γυμναστηρίου, της πολλής δουλειάς. Μου είπαν δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου, συν μια φαρμακευτική αγωγή κάθε τρεις ώρες. Χτυπάει ένα ξυπνητήρι. Η μεγαλύτερη ευλογία που μου έδωσε ο Θεός… το τρίωρο.

Ό,τι και να πάθει ένας άνθρωπος είναι στην ανθρώπινη φύση του να το ξεπερνάει και να είναι δυνατός» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης και συνέχισε μιλώντας για τη Βάσω Μαζωνάκη:

«Έκανα πολύ καιρό να το διαχειριστώ, δεν μπορούσα. Στην αρχή έπεσα σε μια μίνι κατάθλιψη. Έχω και μία μικρή μανιοκατάθλιψη, διαγνωσμένη και γίνεται τώρα ο πόλεμος. Η σύντροφός μου, Βάσω Μαζωνάκη είναι βράχος στη ζωή μου».

Δείτε τον με την κόρη του στην παρακάτω gallery:

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved