Ηλίας Βαλάσης: Ποζάρει με τα τρία του παιδιά - Η πρώτη φωτό του νεογέννητου
Showbiz

Ηλίας Βαλάσης: Ποζάρει με τα τρία του παιδιά - Η πρώτη φωτό του νεογέννητου

Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε πριν από έναν μήνα και και λίγες μέρες ο Ηλίας Βαλάσης, όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το gossip-tv.gr.

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του Alpha, Το Προξενιό της Ιουλίας, ζει πολύ όμορφες και ξεχωριστές στιγμές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή του.

Επιπλέον συνεχίζει και στο θέατρο, καθώς για τρίτη συνεχή χρονιά, το βραβευμένο θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου, «Αξύριστα Πηγούνια», παρουσιάζεται στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη! Το έργο τιμήθηκε με το A΄ βραβείο νέου συγγραφέα το 2004 από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Πάντα δούλευε πολύ και μάλιστα δήλωσε πρόσφατα στη Super Κατερίνα:

«Έχω ρίξει πάρα πολλή δουλειά, την έχουν ρίξει πολλοί λίγοι άνθρωποι στην Ελλάδα, το πιστεύω αυτό που λέω. 14 ώρες τη μέρα για 14 χρόνια, ασταμάτητα, με πάθος, με αγάπη, με έρωτα, έχω δώσει όλη μου την ψυχή εκεί με αποδέκτη τη γυναίκα μου που δεν μπόρεσε άλλο να με αντέξει που μου έλεγε ότι έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε. Θέλει υπομονή και επιμονή κι ανιδιοτέλεια, δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να τα δώσεις όλα. Δούλευα το πρωί και δούλευα το βράδυ για να κάνω σεμινάρια για το θέατρο που κράτησαν 10 χρόνια. Η γυναίκα μου με σφαλιάριζε».

valasis-(5).webp

Η όμορφη σύζυγός του λοιπόν, Δώρα, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι και το νέο μέλος που προστέθηκε στην οικογένειά τους, τούς γέμισε χαρά και ευτυχία.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Ηλίας Βαλάσης, μοιράστηκε μαζί μας, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία τον είδαμε να ποζάρει και με τα τρία παιδιά του μαζί, δείχνοντάς μας για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι.

«Καλημέρα κόσμε να έχεις μια πολύ όμορφη μέρα», αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα του.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved