Σπάνιο καρέ: Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της Τζένης Καρέζη
Showbiz

Σπάνιο καρέ: Όταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χόρεψε ζεϊμπέκικο στον γάμο της Τζένης Καρέζη

Μία ακόμη εξαιρετικά σπάνια φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης. Αυτή τη φορά, ο τελευταίος μας ταξιδεύει στο μακρινό 1962, στον γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου

Τόσο στην τελετή όσο και στην δεξίωση εμφανίστηκαν όλα τα μεγάλα αστέρια του κινηματογράφου και του θεάτρου εκτός από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και ο συμπρωταγωνιστής της Τζένης Καρέζη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ ο οποίος χόρεψε και ζεμπέκικο με την λαμπερή νύφη να τον απολαμβάνει.

Ο Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, όπου ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χορεύει ένα εκπληκτικό ζεϊμπέκικο.

Στη λεζάντα γράφει:
Στις 7 Μαΐου του 1962 η Τζένη Καρέζη παντρεύεται τον κοσμοπολίτη bon viveur Ζάχο Χατζηφωτίου σε ένα γάμο που αποτελεί το κοσμικό γεγονός της χρονιάς με την παρουσία 500 καλεσμένων και 5.000 περίπου θαυμαστών της αγαπημένης ηθοποιού που κατακλύζουν την εκκλησία της Αγίας Φιλοθέης, όπου η παρέμβαση της αστυνομίας είναι απαραίτητη για να επιτραπεί η είσοδος του ζευγαριού στον Ιερό Ναό. Ακολουθεί δεξίωση στο ξενοδοχείο Auberge στην Βαρυμπόμπη με καλεσμένη την αφρόκρεμα της καλλιτεχνικής και κοινωνικής ζωής του τόπου ανάμεσα στους οποίους και οι Δημήτρης Χορν, Κατίνα Παξινού, Δημήτρης Μυράτ, Μάρω Κοντού, Ελένη Χαλκούση και Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Ο τελευταίος συνοδεύεται από την φίλη του ζευγαριού και τότε σύντροφό του Δέσπω Διαμαντίδου και κατά την διάρκεια της βραδιάς αφιερώνει στην νύφη ένα εκπληκτικό ζεϊμπέκικο (φωτογραφία) που απαθανατίζεται από τον φακό του Κλεισθένη που καλύπτει το μυστήριο και την λαμπερή βραδιά. Η γνωριμία της Τζένης με τον Δημήτρη γίνεται το 1952 στις αίθουσες της Σχολής του Εθνικού όταν εκείνος είναι πρωτοετής φοιτητής και εκείνη βρίσκεται στο δεύτερο έτος ενώ στην συνέχεια κάνουν στενή παρέα μαζί και με τους άλλους σπουδαστές όπως οι Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Ρουσσέα, Βιβέτα Τσιούνη και Δέσποινα Νικολαΐδου.

Στο θέατρο συνεργάζονται συνολικά τρεις φορές από την σκηνή του Εθνικού, στα έργα "Άμλετ" του Σαίξπηρ τον Δεκέμβριο του 1955 στο πλάι της Κατίνας Παξινού και του Αλέξη Μινωτή, στην "Κυρά της αυγής" του Κασόνα τον Απρίλιο του 1957 δίπλα στην Μαίρη Αρώνη και στο "Ζαμπελάκι" του Διονύση Ρώμα τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Στον κιν/φο θα συναντηθούν το 1957 στην θρυλική "Θεία από το Σικάγο" του Αλέκου Σακελλάριου και το 1963 στα εμβληματικά "Κόκκινα φανάρια" του Βασίλη Γεωργιάδη όπου η χημεία τους είναι μαγική υποδυόμενοι το ζευγάρι που έχει ευτυχή κατάληξη μέσα από τον σκληρό και σκοτεινό κόσμο της Τρούμπας. Η βαθιά και πολύχρονη φιλία τους θα κρατήσει μέχρι το τέλος εκφράζοντας κάθε φορά τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο τόσο για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα όσο και για το υποκριτικό τους ταλέντο.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved