Τριανταφυλλίδου-Κουρής: Η ρομαντική απόδραση στη Σαντορίνη και τα μοναδικά σιγμιότυπα!
Showbiz

Τριανταφυλλίδου-Κουρής: Η ρομαντική απόδραση στη Σαντορίνη και τα μοναδικά σιγμιότυπα!

Λένε ότι ενεργειακά η Σαντορίνη είναι ό,τι πρέπει για τα ερωτευμένα ζευγάρια που μοιράζονται ένα μεγάλο πάθος και μάλλον γι' αυτό βρέθηκαν εκεί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στη σειρά Παγιδευμένοι και είναι εδώ και έναν χρόνο μαζί, βρέθηκαν στο νησί του ηφαιστείου και απόλαυσαν μία μοναδική απόδραση, χωρίς όμως να χαρίσουν ούτε ένα κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ.

Είναι μία τακτική που έχουν από την πρώτη μέρα της σχέσης τους την οποία δεν έχουν επιβεβαιώσει ποτέ με δηλώσεις τους αλλά μόνο μέσω των social media.

kouris.jpg

Το ζευγάρι έκανε και υπερατλαντικό ταξίδι στο παρελθόν ταξιδεύοντας μέχρι την Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών ενώ μία από τις πρώτες κοινές αποδράσεις τους ήταν αυτή στο Πήλιο τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.

Σε αυτή την τελευταία τους απόδραση στη Σαντορίνη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανέβασε ένα υπέροχο βίντεο με μοναδικές εικόνες από την άγρια ομορφιά του νησιού, χωρίς σε κάποιο καρέ να τη δούμε μαζί με τον αγαπημένο της αλλά μόνη της και με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

https://www.instagram.com/reel/CzBGeQ-tvYs/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved