Λευτέρτης Γιοβανίδης: Σύντομα μπαμπάς - Η ψυχολόγος σύζυγός του σε έναν μήνα γεννάει!
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Λευτέρτης Γιοβανίδης: Σύντομα μπαμπάς - Η ψυχολόγος σύζυγός του σε έναν μήνα γεννάει!

Μπαμπάς θα γίνει σύντομα ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης αφού η σύζυγός του, Ξένια Κολαΐτη πρόκειται να φέρει στον κόσμο σε περίπου έναν μήνα τον καρπό του έρωτά τους. 

Ο σκηνοθέτης και η όμορφη ψυχολόγος ήταν περίπου πέντε χρόνια ζευγάρι πριν αποφασίσουν τον περασμένο Απρίλιο να παντρευτούν.

TOM_1525.jpg

Ο γάμος τους έγινε στην Ιερά Μονή του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτου στη Σύμη στις 21 Απριλίου παρουσία στενών συγγενών και φίλων και τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης δεν άργησαν να γίνουν γνωστά.

Το ζευγάρι έχει μπει στην τελική ευθεία πριν υποδεχτεί το μωρό του και είναι ένα γεγονός που περιμένουν και οι δύο πώς και πώς.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμο και όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος αναφερόμενος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας Κολαΐτη: «Μετά τον γιο μου, Ιωνά, που απέκτησα από τον πρώτο μου γάμο, ο οποίος είναι 17 χρονών, μετρώ αντίστροφα μέχρι στη στιγμή που θα πάρω στην αγκαλιά μου το μωράκι μας».

TOM_1527.jpg

Το ζευγάρι ζούσε μέχρι πρότινος στα Εξάρχεια όμως πρόσφατα μετακόμισε στην Οδό Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο που θα έχει αγορίστικα χρώματα αφού περιμένουν αγοράκι!

Οι δυο τους έκαναν δημόσια εμφάνιση πολύ πρόσφατα και συγκεκριμένα στην πρεμιέρα της παράστασης Ο Ελέφας που σκηνοθετεί ο Λευτέρης Γιοβανίδης στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved