Βάσω Λασκαράκη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της κόρης της, που έγινε 10 χρονών
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της κόρης της, που έγινε 10 χρονών

 Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσμιτσέλη, η Εύα είχε γενέθλια και η μαμά της τής διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτι έκπληξη!

Η Εύα Τσιμιτσέλη έγινε δέκα χρονών και χθες η μαμά της τής έκανε ένα ξεχωριστό πάρτι έκπληξη. Συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων και τόσο η Βάσω όσο και ο Γιάννης δημοσίευσαν στιγμιότυπα.

Ανήμερα των γενεθλίων της η ηθοποιός δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία της κόρης της και σχολίασε στο Instagram: «10 χρόνια μαζί σου που δεν συγκρίνονται με τίποτα. Να σε χαιρόμαστε λουλούδι μου όμορφο. Χρόνια σου πολλά καλά και όμορφα».

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες είδαμε την ηθοποιό να λυγίζει on camera μιλώντας για την κόρη της, Εύα που βρέθηκε στην πρώτη θέση στο θέατρο Ακάδημος και χειροκρότησε τη μαμά της, που επέστρεψε στο θέατρο και πρωταγωνιστεί στην παράσταση, Unfriend.

vasolaskaraki_1699543408_3232326844639640085_220748216.jpg

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για την ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με την κόρη της που έγραψε μεταξύ άλλων: «Πριν 9 χρόνια άφησα την Εύα μωρό στην κούνια της κ έφυγα για να κάνω παράσταση … χθες βράδυ 9 χρόνια μετά στην επιστροφή μου στο θέατρο ήταν στο κοινό …. Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα με λόγια είναι αδύνατον !
Η πρεμιέρα αυτή ήταν αφιερωμένη στην Εύα λοιπόν ❤️❤️❤️❤️».

Έτσι μιλώντας για την κόρη της, ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε: «Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε. Είναι δύσκολο…».

Το μονάκριβο κορίτσι της είχε γενέθλια και δείτε το ξεχωριστό πάρτι που της έκανε στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved