Μαρίνα Παντζοπούλου: Ο επικός διάλογος με τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη για το χριστουγεννιάτικο δώρο
Showbiz

Μαρίνα Παντζοπούλου: Ο επικός διάλογος με τη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη για το χριστουγεννιάτικο δώρο

Η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την 8χρονη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου για το χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρη αν κάποιες φίλες της τής έχουν προδώσει ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης. Αισθάνθηκα σα να με περιέπαιξε λίγο η μικρή μου κόρη, όταν της είπα «Αγάπη τι δώρο θέλεις για τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Βασίλη;».

Και μου είπε «Μαμά θα ήθελα ένα χάμστερ». Εκείνη την ώρα μου κόπηκε η ανάσα, τα πάντα όλα και της λέω «Χάμστερ; Παιδί μου, όχι γιατί είναι ζωντανά και τρέχουν…..». Της είπα ο Άγιος Βασίλης δεν φέρνει ζωάκια.

marina-pantzopoulou-(4).webp

Της είπα είναι ποντικάκι και μου είπε «καλά ένα κόκκινο πάντα μαμά» μου ζήτησε» και της είπα «Δεν μπορεί όλα τα δώρα να τα φέρει ο Άγιος Βασίλης και μου απάντησε «Τότε ρε μαμά πάρ’ το εσύ… Και είπα "με παίζει η κόρη μου;" Μεγάλωσε κι αυτή!»!

marina-2.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι μέσα στην εβδομάδα η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι η μικρή της ζητά να στολίσουν το δέντρο εδώ και ένα μήνα: «Εμένα η μικρή μου κόρη μπορεί να μου το λέει κάθε μέρα εδώ και ένα μήνα να στολίσουμε το δέντρο και της λέω “περίμενε λίγο ακόμα, περίμενε, περίμενε”. Εντωμεταξύ είναι και ο καιρός που δεν βοηθάει. Δεν σου κάνει κέφι να πας να στολίσεις».

Η παρουσιάστρια έχει αναφέρει ουκ ολίγες φορές ότι κάθε χρόνο στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου, δηλαδή λίγο πριν τις 30 Νοεμβρίου και έτσι θα κάνει και φέτος.

Δείτε παρακάτω την Ελένη Μενεγάκη να περιγράφει τον διάλογο που είχε με την κόρη της, Μαρίνα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved