Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι - Οι πρώτες φώτο
Showbiz

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι - Οι πρώτες φώτο

 Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη μετακομίζουν σε νέο σπίτι και η φωτογράφος δημοσίευσε εικόνες από τη μετακόμισή τους.

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία από το ξεκίνημα της σχέσης τους και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Σπίτι δεν είναι ένα μέρος, είναι ο άνθρωπος. Αποστόλη ξεκινάμε ξανά!».

«Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή.

Εγώ ήμουν σε ένα πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι η ζωή είναι έτσι, την αλήθεια, δεν λουφάρουμε εδώ πέρα. Ήταν σωτήρας στη ζωή μου.

Με τράβηξε τελευταία στιγμή. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή και τους ανθρώπους, αυτή η κατανόηση, η ενσυναίσθηση, που είναι πολύ σπάνια. Μου έμαθε να σκέφτομαι πριν πράξω» είχε πει ο Αποστόλης.

0574d264-roula-revi-2.jpg

Και η Ρούλα Ρέβη τόνισε: «Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός».

Δείτε εικόνες από τη μετακόμιση του σπιτιού τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved