Η Μαρία Καβογιάννη με τις μπότες που θα φοράς όλο το χειμώνα!
Showbiz

Η Μαρία Καβογιάννη με τις μπότες που θα φοράς όλο το χειμώνα!

Σε μια από τα σπάνιες εξόδους της η Μαρία Καβογιάννη δίδαξε… μόδα!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το βράδυ της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου οπού και παρακολούθησε σύγχρονη όπερα “Οι αστραπές” του Φιλίπ Ερσάν.

1675214096293-470937332-kavogianni.jpg

Η ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψή εμφάνισή της. Σπάνια η Μαρία Καβογιάννη κάνει δημόσιες εξόδους, ωστόσο αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη και μας ενθουσίασε.

Για αυτή τη βραδινή της έξοδο επέλεξε ένα απίθανο πλεκτό σακάκι, το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Αυτό δε που μας άρεσε πολύ στο σύνολό της ήταν οι μπότες που επέλεξε, που είναι από εκείνες που θα φοράς όλο το χειμώνα.

Δες την στη gallery

«Ο Χριστόφορος είναι οικογένειά μου, ένας άνθρωπος που θαυμάζω, εκτιμώ, αγαπώ και έχω μια τετοια προστασία και φροντίδα οπυ δεν θα μπορούσε να με αφήσει εκτεθημένη. Είναι ο δικός του τρόπος που θέλει να το κάνω και για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι η υψηλή αισθητική που περιβάλλει η σειρά. Έχει πολύ ψηλά την αισθητική και μέσα από αυτό βοηθήθηκα πάρα πολύ. Ο ρόλος είναι γραμμένος με τέτοιο μέτρο που με βοήθησε πάρα πολύ. Ένας φίλος μου είπε ότι πρέπει να κάνω και μια κακιά», έχει πει για τον ρόλο της στο Maestro.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved