Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο της!

Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Γιούλικα Σκαφιδά 

Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στον νεογέννητο γιο της!

Στην αγκαλιά της έχει εδώ και λίγες ώρες τον νεογέννητο γιο της η Γιούλικα Σκαφιδά η οποία γέννησε χθες (24/11).

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία τον τελευταίο καιρό είχε αφοσιωθεί στις προετοιμασίες για την άφιξη του μικρού, είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ποιο όνομα θα δώσει στον γιο της.

Όπως είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show όπου είχε βρεθεί καλεσμένη ως εγκυμονούσα, είχε προαποφασίσει ότι θα του δώσει το όνομα του πατέρα της.

skafida-gia-egkimosini.jpg

«Είναι το όνομα τoυ μπαμπά μου. Είμαστε τρεις αδελφές με κορίτσια, τώρα έρχεται ο Αγγελής», είχε αποκαλύψει η Γιούλικα Σκαφιδά και συνέχισε:

«Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν πού θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Τελικά, η ηθοποιός έζησε την ευτυχία της μητρότητας και όπως αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα χθες (24/11) από την εκπομπή της, όλα πήγαν κατ' ευχή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved