Showbiz

Κατσούλης για Καραβάτου: «Στην Κατερίνα θαυμάζω το ότι είναι ένας πολύ καθαρός & έντιμος άνθρωπος»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Δύο στις 10 και μίλησε για τις αποφάσεις που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια για τη ζωή του και την καριέρα του και φυσικά αναφέρθηκε και στη μητέρα των δύο παιδιών του, Κατερίνα Καραβάτου για την οποία μόνο καλά λόγια είχε να πει. 

Ο Κρατερός Κατσούλης αφού αποκάλυψε ότι τη φετινή σεζόν αποφάσισε να απέχει τόσο από το θέατρο όσο και από την τηλεόραση καθώς θέλει να αφοσιωθεί λίγο στον πολυχώρο τέχνης που έχει ανοίξει εδώ και μερικά χρόνια, μίλησε για την εποχή που μοιραζόταν το ίδιο πλατό με την πρώην σύζυγό του, παρουσιάζοντας πρωινή εκπομπή στο Star.

krateros-katsoulis-2.jpg

Όπως τόνισε ο ίδιος, δεν σκοπεύει να ξανακάνει πρωινό στη ζωή του καθώς πλέον δεν τον εκφράζει.

Όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καραβάτου και την εποχή της συνεργασίας τους τηλεοπτικά αλλά και του διαζυγίου τους που επήλθε σχεδόν στο τέλος της κοινής πορείας τους στη μικρή οθόνη, ο Κρατερός Κατσούλης παραδέχτηκε ότι αυτό που θαυμάζει σε εκείνη είναι ότι είναι ένας πολύ καθαρός και έντιμος άνθρωπος.

Επίσης, τόνισε την κοινή τους απόφαση που είναι να αφοσιωθούν αποκλειστικά και μόνο στο μεγάλωμα και την ανατροφή των παιδιών τους που λατρεύουν.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε στην παρουσιάστρια:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved