Βαλέρια Κουρούπη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της - Η γνωριμία στα πλατό & η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Βαλέρια Κουρούπη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της - Η γνωριμία στα πλατό & η διαφορά ηλικίας

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο η Βαλέρια Κουρούπη και μάλιστα είναι και εκείνος ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Μάριο Δερβιτσιώτη με τον οποίο η ηθοποιός είναι μαζί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ζευγάρι, παρ' όλο που είχαν γνωριστεί πριν από 4 χρόνια. Συγκεκριμένα οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παρουσιάστε” το 2019 όμως δεν έμειναν εκεί και συνεργάστηκαν ξανά καλλιτεχνικά στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Η Βαλέρια Κουρούπη, παρά τη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει μιας και εκείνος είναι νεότερης γενιάς ηθοποιός, δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση τους. Μάλιστα είχε πει για εκείνον:

«Έχω μια σχέση στην οποία ο σύντροφος μου είναι μικρότερος μου, πολύ. Δεν είναι λίγο μικρότερος μου, δηλαδή δεν είναι αυτό το “τρία χρόνια, δεν πειράζει”. Είναι πολύ μικρότερός μου. Πιστεύω πάρα πολύ στον έρωτα σε όλους τους τύπους σχέσεων. Πιστεύω ότι αυτό μας οδηγεί οπότε εκεί σταματάμε να σκεφτόμαστε στερεοτυπικά. Δεν υπάρχει στερεότυπο στον έρωτα» είχε πει.

Η ηθοποιός είχε προσθέσει με νόημα: «Όταν το είπα στο παιδί μου ησύχασα και μπορούσα πια να το πω παντού. Το θέμα μου ήταν να το μάθει πρώτα το παιδί, να μην το μάθει από αλλού, από τα μέσα και από φίλους και αφού το ζύγισα μέσα και είδα πως θα κρατήσει, του το είπα. Δεν το έχω πει, δεν βγει και το έχω πει πουθενά. Τώρα το λέμε. Θέλω να πω όμως ότι δεν το κρύβω πια. Είμαστε μαζί, βγαίνουμε, κυκλοφορούμε... Είναι ωραίο όταν έχεις πάρει έναν δρόμο, όχι επί τούτου για να σπάσεις τα στερεότυπα επειδή είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, είναι καλό να το βροντοφωνάζεις. Όταν συμβαίνει και είσαι ευτυχής μέσα σε αυτό, όπως είμαι εγώ πολύ ισορροπημένη με το διαζύγιο μου και ας έχω δεχθεί πολλή κριτική, είναι καλό να το λες. Με αυτή τη σχέση είμαι πολύ ισορροπημένη και πολύ ευτυχισμένη. Λες, «κοίτα, γίνεται, απενοχοποιηθείτε και οι υπόλοιποι που το νιώθετε παιδιά». Δεν είναι θέμα ταμπού».

Να θυμίσουμε ότι η Βαλέρια Κουρούπη ήταν παντρεμένη για πάνω από 20 χρόνια με τον γιο της κορυφαίας Ελένης Βιτάλη, Νίκο Ξυδή και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved