Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα (Γερονικολού) χαίρεται με τη χαρά μου και χαίρομαι με τη δική της»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Κατερίνα (Γερονικολού) χαίρεται με τη χαρά μου και χαίρομαι με τη δική της»

Στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ετοίμασε την πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, που έρχεται στη μεγάλη οθόνη με την υπόσχεση να φωτίσει και να γλυκάνει τις γιορτές μας...

Ο αεικίνητος ηθοποιός ανέλαβε για πρώτη φορά ρόλο σκηνοθέτη, ενώ υπογράφει και την παραγωγή. Η πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία,
«Κουραμπιέδες από χιόνι», ετοιμάζεται για το ταξίδι της στις αίθουσες πασπαλισμένο από ζάχαρη άχνη, ζεστό φως συγκίνηση, γέλιο και έρωτα, από τις 14 Δεκεμβρίου, σε διανομή Village.

Βρισκόμαστε σε ένα παραμυθένιο χωριό, στη δεκαετία του '90. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος υποδύεται τον ζαχαροπλάστη, ο οποίος τα Χριστούγεννα ντύνεται Αϊ-Βασίλης και μοιράζει δώρα στα παιδιά. Όταν θα προσφέρει καταφύγιο σε ένα από αυτά, οι υπόλοιποι μικροί φίλοι θα το ανακαλύψουν και θα αναλάβουν δράση.

Στην ταινία παίζουν, επίσης η σύντροφός του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Κατερίνα Γερονικολού, ο Μιχάλης Ρέππας η Μαίρη Σταυρακέλλη, η Νικολέττα Βλαβιανού, ο Μελέτης Ηλίας ο Πάνος Στάθακόπουλος και τέσσερα ζωηρά αστεράκια, μεταξύ οκτώ και εννέα ετών: οι Αριάδνη Βελλή, Σπύρος Ντούγιας, Στρατός Ζαχαρής και Στέλλα Μουρίκη.

tsimitselis-geronikolou-

Ποιο είναι το απόσταγμα της πρώτης σκηνοθετικής σου απόπειρας; Τι είναι εκείνο που ίσως δεν ήξερες σχετικά με τη σκηνοθεσία και τώρα νιώθεις ότι το γνωρίζεις καλύτερα;

Δεν ένιωσα στιγμή ότι κινούμαι σε εντελώς άγνωστα νερά γιατί, δόξα τω Θεώ, έχω κάνει αρκετές δουλειές και τη διαδικασία των γυρισμάτων την παρακολουθούσα πάντα με προσοχή. Ήξερα πώς κινείται ένας σκηνοθέτης στο σετ, όμως η μεγάλη σπαζοκεφαλιά για μένα ήταν το πώς να οργανώσω παραγωγικά την ταινία και πώς να μεταφέρω ακριβώς ολόκληρο το concept που είχα στο μυαλό μου στην πραγματικότητα. Είχα κάνει, παλαιότερα, και την παραγωγή της ταινίας «Για πάντα», όπου έπαιξα με την Κατερίνα Γερονικολού, όμως εκείνη ήταν στην Αθήνα, με εσωτερικά γυρίσματα. Καμία απολύτως σχέση με το μέγεθος των «Κουραμπιέδων», οι δυσκολίες εδώ ήταν πολύ μεγαλύτερες.

Πώς ήταν η συνεργασία σας σε αυτή την αρκετά απαιτητική ταινία;

Πάρα πολύ καλή, γιατί και εκείνη την έχει ζήσει την ταινία ταυτόχρονα με μένα, επί δυόμισι χρόνια, αν και όχι τόσο έντονα, βέβαια. Ήξερε ακριβώς τι ήθελα και πώς έβλεπα τον ρόλο της επομένως η συνεργασία μας ήταν πολύ εύκολη, χωρίς την παραμικρή διαφωνία. Άλλωστε, έχουμε κοινό γούστο σε πάρα πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και στην αισθητική μας.

tsimitselis-geronikolou-(1).webp

Είναι πιο δύσκολη η σχέση μεταξύ δύο ηθοποιών ή πιο εύκολη;

Δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα, είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα δύο ανθρώπων. Γιατί, άλλωστε, να υπάρξει κόντρα; Για να μη μου πάρει κάποιο ρόλο ή να μην της πάρω εγώ; Νομίζω ότι χαίρεται με τη χαρά μου και χαίρομαι με τη δική της. Θα στενοχωρηθεί με την αποτυχία μου κι εγώ με τη δική της αποτυχία. Ταυτόχρονα, θα συμβουλεύσει ο ένας τον άλλον. Αν εμπιστεύεσαι την κρίση του άλλου, τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Δεν νομίζω ότι είναι δύσκολη η συνύπαρξη δύο ηθοποιών, όταν έχουν μια σωστή επικοινωνία.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved