Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: H νέα οικογενειακή φωτό με την κόρη τους στην Ολλανδία
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου: H νέα οικογενειακή φωτό με την κόρη τους στην Ολλανδία

Στην Ολλανδία ταξίδεψαν η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με σκοπό να συναντήσουν την κόρη τους, η οποία ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της στα εικαστικά.

Η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου έχει διαπρέψει στον χώρο των τεχνών και οι διάσημοι γονείς της είναι υπερήφανοι για εκείνη.

Η Ελένη Ράντου έβγαλε μια νέα selfie φωτογραφία με την οικογένειά της την οποία και μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

321624659_538488758334223_5173176278394378428_n.jpg

Ελένη Ράντου – Βασίλης Παπακωνσταντίνου



«Όταν η οικογένεια συναντιέται στη Χαούντα και γιορτάζει τον Άγιο Νικόλαο που εδώ είναι ο Αι Βασίλης τους», έγραψε η ηθοποιός για τη νέα συνάντηση με την κόρη τoυς.

RANTOY_PAPAKONSTANTINOY

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

Η Νικολέτα Παπακωνσταντίνου είναι απόφοιτη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, και πλέον συνεχίζει τις σπουδές της με το μεταπτυχιακό της στα εικαστικά.

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη τους και ακριβώς επειδή δυσκολεύτηκαν αρκετά να την αποχωριστούν, ετοίμασαν βαλίτσες.

Πριν από έναν χρόνο, όταν η Νικολέττα παρουσίασε την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών με τίτλο «Περί οικειότητας» στην γκαλερί «Αγκάθι», ο πατέρας της είχε δηλώσει: «Είμαι βαθιά συγκινημένος, δεν μπορώ καν να μιλήσω... Είναι φοβερό... το πουλάκι μας. Μεγάλωσε μαζί μας και αυτονομήθηκε. Μεγάλωσε σε ένα ήρεμο περιβάλλον, χωρίς τσακωμούς. Με την Ελένη έχουμε μια αρμονική ζωή και αγαπιόμαστε».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved