Σοφίνα Λαζαράκη: Πώς είναι 6 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Παρθένα Ζωή»-Η σπάνια δημόσια εμφάνιση
Showbiz

Σοφίνα Λαζαράκη: Πώς είναι 6 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Παρθένα Ζωή»-Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

Μπορεί η κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση, Σοφίνα Λαζαράκη να περνά το μεγαλύτερο διάστημα στην Αμερική, ωστόσο αυτές τις ημέρες είναι στην Ελλάδα και την είδαμε στον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου.

Πόσο έχει αλλάξει η Σοφίνα Λαζαράκη έξι χρόνια μετά την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Παρθένα Ζωή»;

1675167406278-589663242-sofina-lazaraki-tzosoua-1.jpg

Όπως θα δεις και στη σπάνια φωτογραφία σχεδόν καθόλου! Παραμένει το ίδιο γοητευτική!

«Στην αρχή ένιωθα πολύ άγχος, γιατί ήταν για εμένα μια πρωτόγνωρη κατάσταση να φιλήσεις κάποιον έτσι, χωρίς λόγο, χωρίς να νιώθεις κάτι. Είχα άγχος και δεν καταλάβαινα το γιατί. Με τον καιρό ήρθαμε κοντά με τα παιδιά και χαλάρωσα. Ξέρω πως είναι δουλειά και είναι όλα «χορογραφημένα». Δεν υπάρχει πια αμηχανία. Πιο πολύ σκέφτομαι να βγει σωστά η σκηνή», είχε πει η ίδια στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο.

miliaresi-kori.jpg

«Στη ζωή μου πορεύομαι όπως μου έρχονται τα πράγματα. Είχα ρυθμίσει τη ζωή μου, ώστε να δουλεύω τις ώρες που εκείνη έλειπε. Ο μπαμπάς της αυτή τη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια ήταν κοντά της την αγαπάει πάρα πολύ και την στηρίζει και οικονομικά. Το παιδί όλα αυτά που κάνει, είναι γιατί την στηρίζει ο μπαμπάς της και είμαι χαρούμενη που τώρα πια είμαστε φιλαράκια», έχει πει η Μαίρη Μηλιαρέση για τη σχέση τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved