Τσαλταμπάσης: «Ανατρίχιασα όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη» - Το φύλο του μωρού και η προσμονή
Showbiz

Τσαλταμπάσης: «Ανατρίχιασα όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη» - Το φύλο του μωρού και η προσμονή

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης το απόγευμα της Τρίτης (19-12). Ο ηθοποιός μίλησε σε τρυφερότητα για την εγκυμοσύνη της συζύγου του, Αγοραστής Αρβανίτη.

Όπως αποκάλυψε το φύλο του μωρού τους το γνωρίζουν αλλά δεν θέλουν να το πουν ενώ ο τοκετός θα έρθει λίγο μετά τις γιορτές.

tsaltabasis-(1).jpg

«Το παιδί μας πρόκειται να γεννηθεί λίγο μετά τις γιορτές. Είναι πρωτόγνωρο το συναίσθημα. Είναι μαγικό. Δε ξέρω πως να το περιγράψω. Άκουγα και φίλους μου που έχουν γίνει μπαμπάδες και λέγανε ότι κάτι αλλάζει, αλλά εγώ ήδη νιώθω μέσα μου μια ριζική αλλαγή. Κάτι έχει αλλάξει. Κάτι έχει μετακινηθεί. Νιώθω περίεργα που θα προκύψει κάτι μέσα από μας, από το DNA μας, το συζητάμε κάθε μέρα με την Αγοραστή, μας φαίνεται πολύ περίεργα. Αγωνία μέχρι στιγμής δεν έχω νιώσει. Νιώθω μια γλυκιά προσμονή. Αυτή τη στιγμή ζω αυτό που συμβαίνει, την προετοιμασία», είπε και συνέχισε:

tsaltabasis-(5).jpg

«Η αλήθεια είναι ότι το κάρο αυτή τη στιγμή το τραβάει η Αγοραστή, βοηθάω όσο μπορώ… Ανατρίχιασα όταν το έμαθα. Ακόμα δεν το πιστεύω. Φανταστείτε πώς ήταν η πρώτη στιγμή. Τώρα πρέπει να ενηλικιωθώ λίγο παραπάνω… Το ενδιαφέρον μου έχει μετατοπιστεί στο να έχουμε μια σωστή και καλή οικογένεια. Ό,τι κάνω, νιώθω ότι το κάνω για να στηρίξω τη βάση της οικογένειας που θα μεγαλώσει και θα είναι πια σε άλλη μορφή. Ως σωστή και καλή οικογένεια ορίζω σίγουρα κάτι που θα έχει μέσα του αγάπη.

tsaltabasis-(4).jpg

Η αγάπη είναι το κυριότερο και να μπορούμε να προσφέρουμε με αξιοπρέπεια αυτά που θα χρειαστεί και πρακτικά και στην ψυχή του. Να μεγαλώσει με τις αξίες που εμείς θεωρούμε πως πρέπει να έχει ένας άνθρωπος. Είμαστε μαζί με την Αγοραστή 14-15 χρόνια. Το ξέρουμε το φύλο του μωρού αλλά δεν το λέμε».

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved