Νίκος Κουρής: Δείτε πώς ήταν ο ηθοποιός το 2007
Showbiz

Νίκος Κουρής: Δείτε πώς ήταν ο ηθοποιός το 2007

Θυμάστε πώς ήταν ο Νίκος Κουρής το 2007, πριν 16 χρόνια; Θα τον δείτε και… θα πάθετε πλάκα!

Ο Νίκος Κουρής γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1973, στην Αθήνα.

Είναι 50 ετών κι ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού.

Αποφοίτησε το 1996 από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του θεατρικού οργανισμού Μορφές. Η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση έγινε στην ταινία του 2000, Αυτή η νύχτα μένει, ενώ το 2001 πρωταγωνίστησε στο Beautiful People.

Ο ηθοποιός μετά από 18 χρόνια σχέσης με την χορεύτρια και ηθοποιός Έλενα Τοπαλίδου κι έχοντας αποκτήσει ένα γιο, τον Πέτρο παντρεύτηκαν στις 12 Δεκεμβρίου.

petros-kouris-eleini-topalidou-nikos-kouris1.webp

O ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά στο The 2Night Show για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν ήθελα να το πω για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι».

Ενώ, δεν δίστασε να μιλήσει και για την κατάθλιψη: «Από τα 20 μου μέχρι τα 36 έχω περάσει βαθιά κατάθλιψη. Αυτή δεν εκφραζόταν πάντα ως κατάθλιψη, εκφραζόταν ως υπερενέργεια, ως τρομερό άγχος, και όχι ως δε θέλω να κάνω τίποτα, αν και είχα και τέτοιες στιγμές. Με βοήθησε πολύ η δουλειά μου να το ξεπεράσω και η γέννηση του γιου μου, έχω κινδυνεύσει ψυχικά και σωματικά από αυτήν. Στα 40 μου, πλέον, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, είμαι πιο ώριμος, πιο ήρεμος και λιγότερο νάρκισσος».

Ο Νίκος Κουρής από το 2007 έως και σήμερα, 2023 έχει κάνει σπουδαία πράγματα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και... όπως θα δείτε και εσείς τα χρόνια μπορεί να πέρασαν όμως ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει και πολύ. Αναμφισβήτητα ο χρόνος είναι καλός του φίλος και δείτε τον στην παρακάτω gallery πως ήταν πριν δεκαέξι χρόνια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved