Κατερίνα Στικούδη: Πρόωρη σύνταξη δεν θα πάρω, αφήνω τη σαπίλα στα σχόλια του Instagram να φαίνεται
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Πρόωρη σύνταξη δεν θα πάρω, αφήνω τη σαπίλα στα σχόλια του Instagram να φαίνεται

Η Κατερίνα Στικούδη δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πάρτι γενεθλίων του συζύγου της, Βαγγέλη Σερίφη και το ζευγάρι, το οποίο περιμένει τον δεύτερο γιο, έκανε δηλώσεις.

Ο Βαγγέλης Σερίφς δήλωσε: «Το ανάποδο συμβαίνει συνήθως, εκείνη με εμψυχώνει στα άσχημα σχόλια, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε έχει συνηθίσει να δέχεται αρνητικές κριτικές και μου λέει “μη στεναχωρηθείς”, αλλά γενικά δεν ιδρώνει το αυτί της»!

4360_KATERINA_STIKOYDI_VAGELIS_SERIFIS_6112023.jpg


Όταν ρωτήθηκε η Κατερίνα Στικούδη για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram τόνισε: «Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Πρόωρη σύνταξη δεν πρόκειται να πάρω. Το ότι δεν σβήνω σχόλια κάτι σημαίνει. Άρα δεν με ενοχλεί τίποτα. Αφήνω εκεί τη σαπίλα να φαίνεται, να τη βλέπουμε, τι άνθρωποι είμαστε»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό σε δηλώσεις της είχε πει ότι γεννάει τον Φεβρουάριο και είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού: «Ισχύει ότι είναι αγοράκι, άντρας για αυτό κανονίστε τέσσερις Σερίφηδες στη ζωή μου από δω και πέρα με το καλό δηλαδή να γίνουν τέσσερις» και είχε αναφέρει και την ηλικία της: «38 στρογγυλά είμαι και περνάω καλά, γιατί με προσέχουν οι άντρες του σπιτιού μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved