Άννα Βίσση: Τίμησε τον Βασίλη Καρρά τραγουδώντας το «Άστην να λέει» - Συγκίνηση on stage
Showbiz

Άννα Βίσση: Τίμησε τον Βασίλη Καρρά τραγουδώντας το «Άστην να λέει» - Συγκίνηση on stage

H Άννα Βίσση είπε το δικό της αντίο τον Βασίλη Καρρά με έναν ξεχωριστό και συγκινητικό τρόπο, ερμηνεύοντας ένα κομμάτι του στη live εμφάνισή της.

Η κορυφαία Ελληνίδα σταρ τραγούδησε το «Άστην να λέει», χθες 25/12 ανήμερα των Χριστουγέννων, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Όσο τραγουδούσε, μια φωτογραφία του Βασίλη Καρρά εμφανίστηκε στην οθόνη πίσω από την Άννα Βίσση, με την ίδια να ζητά από το κοινό να χειροκροτήσει για τον «τεράστιο λαϊκό τραγουδιστή» που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι σήμερα, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, η σορός του σπουδαίου τραγουδιστή έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί.

Συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου οι παρευρισκόμενοι φώναξαν “άξιος” και “είσαι παντού” εν μέσω χειροκροτημάτων.

Από τις 08:00 το πρωί, άνθρωποι όλων των ηλικιών, θαυμαστές, φίλοι και συγγενείς του Βασίλη Καρρά, με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο του ναού και θρηνούν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τους ανατριχιαστικούς διαλόγους του με τον Καρρά:«Δεν πεθαίνω έτσι εύκολα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved