Νικολαΐδη - Πολυχρονιάδης: Πρωτοχρονιάτικος αρραβώνας; Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές
Showbiz

Νικολαΐδη - Πολυχρονιάδης: Πρωτοχρονιάτικος αρραβώνας; Το δημοσίευμα που άναψε φωτιές

Η  Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Φροντίζουν, μάλιστα, να το κάνουν γνωστό ανά πάσα ώρα και στιγμή, όπου κι αν βρεθούν.

Το ζευγάρι έχει γίνει αχώριστο και για τον λόγο αυτόν αποφάσισαν να βάλουν στη ζωή τους το πρώτο στάδιο δέσμευσης, εκείνο του αρραβώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Secret, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο αγαπημένος της, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον ερχομό του νέου έτους. Η Μελίνα τον τελευταίο χρόνο ζει στην Αγγλία, όπου σπουδάζει υποκριτική τέχνη. Τον καιρό που βρίσκεται στην Ελλάδα, τις περισσότερες ημέρες τις περνάει δίπλα στον αγαπημένο της, ενώ εκείνος, όταν καταφέρνει να βρει χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, «πετάγεται» μέχρι το Λονδίνο για να δει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και δεδομένου του μεγάλου έρωτα που ζουν, αποφάσισαν ότι πρέπει να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η πρώτη που έμαθε τις προθέσεις της κόρης της ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία δεν φάνηκε να αντιδρά αρνητικά στην απόφαση του ζευγαριού, παρά το νεαρό της ηλικίας της κόρης της. Η αλήθεια είναι πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τη σχέση της κόρης της με τον 35χρονο personal trainer.

melina-nikolaidi-alexandros.jpg

Αρχικά της τον είχε γνωρίσει η καλή της φίλη Ελλη Κοκκίνου, της οποίας το πρόγραμμα εκγύμνασης είχε αναλάβει ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Το ίδιο συνέβη και με τη Δέσποινα Βανδή. Ανέλαβε και εκείνης την προσωπική εκγύμναση, ενώ ακολούθησε η κόρη της, Μελίνα.

Η πρώτη ματιά ήταν καθοριστική και από τότε το... τιμόνι πήρε ο έρωτας. Από την πρώτη στιγμή έκαναν γνωστή παντού τη σχέση τους, δεν κρύφτηκαν. Αντίθετα, το επιβεβαίωναν και εξακολουθούν να το κάνουν με τις κοινές τους εμφανίσεις, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, όχι μόνο του κόσμου, αλλά και της δημοσιότητας, αφού ποτέ δεν έδειξαν\ να τους απασχολούν ούτε οι φωτογραφίες ούτε και οι τηλεοπτικές κάμερες στα τρυφερά ενσταντανέ τους.

Ο καινούργιος χρόνος, λοιπόν, αναμένεται να τους βρει μαζί, στο ίδιο σπίτι, αρραβωνιασμένους, ενώ ήδη συγκατοικούν. Ζουν τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους και όλα τούς πάνε από το καλό στο καλύτερο. Ο ένας είναι δίπλα στον άλλο, σε κάθε του βήμα. Πρόσφατα, ο personal trainer άνοιξε νέο μαγαζί στη Γλυφάδα με μεσογειακή κουζίνα και συνταγές της μαμάς.

Ευχάριστα, όμως, είναι τα νέα και για τη Μελίνα Νικολαΐδη, καθώς «έκλεισε» την πρώτη της θεατρική συνεργασία για την επόμενη χειμερινή σεζόν. Πρόκειται για μια συνεργασία-έκπληξη: Θα βρεθεί στο πλάι του Βασίλη Μπισμπίκη, που, ως γνωστόν, είναι ο σύντροφος της μητέρας της. Η συνεργασία τους θα γίνει στο θέατρο «Cartel». Ο γνωστός ηθοποιός τη στηρίζει, τη βοηθάει, τη συμβουλεύει και πιστεύει πολύ στο ταλέντο της. Οι δύο τους έχουν μια όμορφη σχέση και αυτό είναι σίγουρο ότι θα το μεταφέρουν και στη σκηνή.

alexandros-polyxroniadis-melina-nikolaidi.jpg

Ιδιαίτερα χαρούμενη για όσα συμβαίνουν στη ζωή της κόρης της είναι η Δέσποινα Βανδή, αφού ανυπομονεί να δει τα δύο αγαπημένα της πρόσωπα να συνεργάζονται και να δημιουργούν μαζί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved