Έλντα Πανοπούλου: Η απώλεια των κιλών, ο τρόπος που διατηρείται σε φόρμα και ο πανικός των ρυτίδων
Showbiz

Έλντα Πανοπούλου: Η απώλεια των κιλών, ο τρόπος που διατηρείται σε φόρμα και ο πανικός των ρυτίδων

Η Έλντα Πανοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να διατηρείται σε μεγάλη φόρμα, έχοντας απαλλαγεί οριστικά από τα περιττά κιλά που κάποτε είχε. Η ίδια αποκαλύπτει πώς καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα της... 

Η αγαπημένη ηθοποιός επίσης μιλάει και για τη σχέση που έχει με τον χρόνο που περνά, τονίζοντας πως δεν έχει ακόμα νιώσει πανικό γι' αυτό. Επίσης, αποκαλύπτει και ποιο είναι το μεγάλο της όνειρο...

1675194861982-365918589-panopoulou-800x535.jpg

- Πώς σας φαίνεται που η αδυνατισμένη σας εμφάνιση γίνεται πρώτο θέμα στα sites;

Νομίζω είναι πάρα πολύ ασήμαντο αυτό. Εντάξει χάθηκαν τα κιλά, τα διατηρώ χαμένα, γιατί προσπαθώ να μην τα ξαναπάρω. Τα έχασα περπατώντας, όπως έχω πει, κι προσπαθώ ακόμη να κινούμαι. Δεν έχω κάνει δίαιτα ποτέ, ούτε διατροφή. Δεν σταμάτησα να τρώω το γλυκό μου, τα μακαρόνια και το ρύζι μου. Απλώς έβαλα στη ζωή μου την κίνηση, που για πάρα πολλά χρόνια δεν την είχα.

GIWRGOS-ALKAIOS-ELNTA-PANOPOYLOY.jpg

- Άγχος με τον χρόνο που περνάει και τις ρυτίδες έχετε;

Κανένα άγχος με τις ρυτίδες δεν έχω, άλλωστε η επιστήμη έχει προχωρήσει. Όλες οι γυναίκες και όλοι οι άντρες έχουν ρυτίδες και υπάρχουν εξαιρετική δερματολόγοι που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτό μέχρι να πάρεις την απόφαση να πας να κάνεις λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω φτάσει ακόμη σ’ αυτόν τον πανικό. Όταν θα φτάσω, να είσαι σίγουρος ότι θα το πω.

- Υπάρχει κάποιο όνειρο που θα θέλατε να πραγματοποιήσετε το επόμενο διάστημα;

Όσο μεγαλώνουμε οι άνθρωποι, τα όνειρά μας γίνονται πιο μικρά, αλλά πιο σημαντικά. Το όνειρό μου λοιπόν αυτή τη στιγμή που πνίγομαι στη δουλειά, είναι να έρθει γρήγορα το καλοκαίρι και να βρεθώ δίπλα στη θάλασσα, να πίνω ένα καφεδάκι και να μην μιλάω με κανέναν για τουλάχιστον μισή ώρα κάθε μέρα.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved