Βίκυ Βολιώτη: Ανέβασε σπάνια φωτό της 9χρονης κόρης της - Η ιδιαίτερη περιποίηση στο κομμωτήριο!
Showbiz

Βίκυ Βολιώτη: Ανέβασε σπάνια φωτό της 9χρονης κόρης της - Η ιδιαίτερη περιποίηση στο κομμωτήριο!

Η μικρή Άννα, κόρη της Βίκυς Βολιώτη, είναι πλέον εννέα ετών και είναι πολύ χαριτωμένη και φυσικά κάνει κάθε στιγμή περήφανη τη μητέρα της. 

Η ηθοποιός δεν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της ή στιγμιότυπα της καθημερινότητάς τους στα social media, όταν όμως το κάνει, πρόκειται συνήθως για ιδιαίτερη περίσταση.

Όπως συνέβη αυτές τις γιορτινές μέρες όταν μαμά και κόρη βρέθηκαν σε κομμωτήριο.

Η χαριτωμένη μικρούλα αφέθηκε στα χέρια των κομμωτών για να περιποιηθούν τα πλούσια μαύρα σγουρά μαλλιά της και η ευτυχής μαμά έσπευσε να απαθανατίσει τη στιγμή γράφοντας στη λεζάντα: «Όταν η Άννα πηγαίνει στο κομμωτήριο χρειάζονται δύο για να τη χτενίσουν».

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες και κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί στην καθημερινότητά τους. Η Βίκυ Βολιώτη, σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε μιλήσει για την κόρη της Άννα, στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", αναφερόμενη κυρίως στην υιοθεσία της κόρης της, όταν εκείνη ήταν 8 μηνών: "Το να διαιωνίσω το DNA μου, είναι κάτι που δε με απασχόλησε ποτέ. Ούτως ή άλλως, δε θεωρώ ότι τα παιδιά μας, είναι συνέχειά μας. Οι περισσότεροι βέβαια άνθρωποι, από αυτή την ανάγκη ξεκινούν, αλλά στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει. Δεν ήμουν μια γυναίκα που ήθελε ντε και καλά να αποκτήσει παιδί. Θα ήθελα να γίνει σε ένα παιδί που έχει ανάγκη από κάτι τέτοιο. Έχουμε μια υπέροχη κόρη. Δε θέλω να κάνει αυτά που θέλω εγώ. Θέλω να κάνει αυτά που θέλει εκείνη».

Δείτε παρακάτω τη σπάνια φωτογραφία που ανέβασε η Βίκυ Βολιώτη:

volioti-kori.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved