Ευγενία Σαμαρά: Η stylish και γοητευτική μητέρα της, Αναστασία και η ομοιότητά τους!
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Η stylish και γοητευτική μητέρα της, Αναστασία και η ομοιότητά τους!

Οι φετινές γιορτινές μέρες πέρασαν ξεχωριστά για την Ευγενία Σαμαρά η οποία είχε στο πλευρό της τη μητέρα της Αναστασία με την οποία η ηθοποιός είναι πολύ δεμένη. 

Μαμά και κόρη είχαν την ευκαιρία μάλιστα τις φετινές γιορτινές μέρες να αφιερώσουν χρόνο η μία στην άλλη με την κυρία Αναστασία η οποία έχει χαρίσει απλόχερα στην Ευγενία τη γοητεία και το ταπεραμέντο της, να ακολουθεί παντού την ηθοποιό.

Σε κάθε κάλεσμα, σε κάθε έξοδο, για lunch στα πιο αγαπημένα στέκια της Ευγενίας, για φαγητό με φίλους...

eugeniasamara_1703531709_3265783136032530552_7217229.jpg

Και η ηθοποιός χαρούμενη κατάφερνε πάντα να κάνει μέρος της παρέας της και τη μητέρα της η οποία είναι πολύ ξεχωριστή και έχει πάντα πολύ θετική διάθεση.

Μαμά και κόρη μάλιστα απαθανάτισαν τις στιγμές που πέρασαν μαζί τις φετινές γιορτές με την Ευγενία Σαμαρά να ανεβάζει συχνά κοινές της φωτογραφίες με τη μαμά της στα social media ό,τι και αν έκαναν. Για παράδειγμα τα Χριστούγεννα τα πέρασαν με καλό φαγητό και ακόμα καλύτερη παρέα στο σπίτι του καλού φίλου της Ευγενίας Σαμαρά, Κωνσταντίνου Δέδε.

Επίσης, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν από μερικά βράδια σε τρελά κέφια στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης, με την κυρία Αναστασία να γίνεται ένα με την παρέα εκείνο το βράδυ και να χορεύει με όλους τους φίλους της κόρης της, ακόμα και τον πάντα χαμηλών τόνων Ορφέα Αυγουστίδη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved