Κατερίνα Διδασκάλου: Έχει λατρεία για τα εγγόνια της - Οι φωτό στα social media & το γλυκό παράπονο
Showbiz

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχει λατρεία για τα εγγόνια της - Οι φωτό στα social media & το γλυκό παράπονο

Η Κατερίνα Διδασκάλου μπορεί να είναι αφοσιωμένη στην τέχνη που υπηρετεί εδώ και τόσα χρόνια, όμως είναι και πολύ ευτυχισμένη και πλήρης στην προσωπική της ζωή. 

Και μόνο το γεγονός ότι έχει τη χαρά να μοιράζεται μέρος του ελεύθερου χρόνου της με τα εγγόνια της, για εκείνη φαντάζει ως μία από τις πιο ευτυχισμένες εκφάνσεις της ζωής.

didaskalou.jpg

Σχετικά πρόσφατα, η αγαπημένη ηθοποιός είχε πει για τα εγγόνια της με μία δόση παράπονου:

«Τα εγγόνια μου δεν τα βλέπω όσο θα ήθελα. Έχουν έρθει τώρα για λίγες μέρες από το Άμστερνταμ και με ρωτούσαν: “Κατρίν, που πας;”. Έτσι με αποκαλούν και μου θυμίζουν λίγο τα παιδιά μου, που μου έλεγαν και αυτά: που πας».

Και είχε τονίσει:

«Στα εγγόνια μου, όχι, δεν δίνω σοκολάτες ούτε και ζάχαρη! Τους παίρνω γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη από το φαρμακείο Θα ήθελα να έχω τα παιδιά μου πιο κοντά μου, τώρα που μπορώ και έχω την πολυτέλεια να δουλεύω ίσως λιγότερο κάποιες σεζόν, όπως και μια ισορροπημένη προσωπική ζωή».

Προσφάτως, με αφορμή τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Κατερίνα Διδασκάλου μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία του εγγονού της τον οποίο και υπεραγαπά ενώ πέρυσι είχε ανεβάσει και φωτό με τις εγγονές της. Δείτε τις παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved