Τάνια Τρύπη: «Έχω απογοητευθεί από το ανθρώπινο είδος»
Showbiz

Τάνια Τρύπη: «Έχω απογοητευθεί από το ανθρώπινο είδος»

 Την Τάνια Τρύπη την συναντάμε να πρωταγωνιστεί στη σπαρταριστή κωμωδία «Μη σου τύχει!...» στο Θέατρο Αθηνών, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.

Η Τάνια Τρύπη υποδύεται μια ερωτοχτυπημένη ψυχίατρο που θα βρεθεί μπλεγμένη στο γαϊτανάκι μιας απίθανης ιστορίας. Η ηθοποιός, μίλησε για την παράσταση αλλά και για το αν γνώρισε τις άσχημε πλευρες του επαγγελματός της αλλά και το πόσο απογοητευμένη είναι από το ανθρώπινο είδος.

tania-tripi1.jpg

Είστε από τους ηθοποιούς που εύκολα κινείστε ανάμεσα στο δράμα, την κωμωδία και φυσικά το musical...

«Μα για αυτό δεν έχω εκπαιδευτεί; Ξέρετε, βρίσκομαι στο θέατρο από 12 ετών. Αυτό είναι το σπίτι μου. Πέρα από την εκπαίδευση που έλαβα πλέον έχει συσσωρευθεί και μία εμπειρία ετών. Άλλωστε πιστεύω ότι το ιδανικό είναι ένας ηθοποιός να μπορεί να παίξει τα πάντα. Για αυτό και σιχαίνομαι τις μανιέρες. Θέλω να τσαλακώνομαι, να αλλάζω πρόσωπα»

Αλήθεια, αισθανθήκατε στις αρχές της καριέρας σας να προσπαθούν να σας τυποποιήσουν στους ρόλους της ωραίας, της femme fatale, λόγω του φιζίκ σας;

«Ναι, και αντιστάθηκα σε αυτό με κόπο θα έλεγα, λέγοντας “όχι” σε πολλά πράγματα που ναι μεν θα μου απέφεραν χρήματα, αλλά θα με έβγαζαν από τη διαδρομή που ήθελα να ακολουθήσω. Ευτυχώς ήμουν συνειδητοποιημένη από την αρχή, μολονότι μεγάλωνα δύο παιδιά και όπως αντιλαμβάνεστε υπήρχαν και ανάγκες επιβίωσης».

1704217862473-997817314-tania-trypi.jpg

Τάνια Τρύπη

Γνωρίσατε και άσχημες πλευρές αυτού του επαγγέλματος;

«Οχι ιδιαίτερα. Βέβαια, μπορώ να σας πω ότι τις πιο άσχημες πλευρές τις είδα τα τελευταία χρόνια, παρά στην αρχή της καριέρας μου. Έχει αλλάξει πλέον όλο το σύστημα, η συνθήκη. Εγινε λίγο βιομηχανία η δουλειά μας, και αυτό το γεγονός σε δυσκολεύει όταν έχεις ηθικές αρχές και δεν ανήκεις σε αυλές. Πλέον παίζει ο οποιοσδήποτε οπουδήποτε. Υπάρχει μία μανία απλώς να κάνουμε πράγματα, με την ποιότητα να μπαίνει δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα. Το θετικό πάντως είναι ότι έχει επιστρέφει στην τηλεόραση η μυθοπλασία. Το είχαμε ανάγκη όλοι: οι ηθοποιοί, οι τεχνικοί, όσοι εργάζονται στην τηλεόραση. Και φυσικά ο τηλεθεατής»

Στην Ελλάδα υποτιμάμε θεωρείτε τον πολιτισμό;

«Κοιτάξτε, για μένα πολιτισμός δεν σημαίνει πηγαίνω στο θέατρο, σε μια συναυλία, σε μια έκθεση ζωγραφικής. Ο πολιτισμός σημαίνει καθαρίζω από το πεζοδρόμιο τις ακαθαρσίες του σκύλου μου. Σημαίνει ότι δεν περνάω οδηγώντας με κόκκινο φανάρι και βρίζω τους πεζούς. Πολιτισμός είναι ένα εκατομμύριο πράγματα και στο τέλος έρχεται η τέχνη και το θέατρο».

tania-trypi.jpg

Ακούγεστε απογοητευμένη.

«Ναι, έχω απογοητευθεί από το ανθρώπινο είδος. Τι να το κάνω εάν η ανθρωπότητα κάνει τεράστια βήματα στον τομέα της τεχνολογίας, κατακτά το Διάστημα και από την άλλη φοβάται να καταγγείλει και κλείνει τα μάτια και τα αφτιά της στην κακοποίηση που μπορεί να ξεκινά από ένα ζώο και σίγουρα θα καταλήξει τελικά και στον άνθρωπο;», είπε η Τάνια Τρύπη στην εφημερίδα Secret.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved