Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Έχω βρεθεί σε υγιείς συνθήκες και είπα ποτέ ξανά»
Showbiz

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Έχω βρεθεί σε υγιείς συνθήκες και είπα ποτέ ξανά»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 μίλησε η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Η ηθοποιός, την οποία για δεύτερη σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά «Ο Παράδεισος των κυριών» μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει –εκτός υποκριτικής- κατά το παρελθόν ενώ αποκάλυψε τις δύσκολες συνθήκες που βίωσε σε μη «υγιείς συνθήκες», όπως τις χαρακτήρισε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε διαπροσωπικό επίπεδο.

exintaveloni1.jpg

«Όταν έπαιζα στην πρώτη μου σειρά στην τηλεόραση, ταυτόχρονα έκανα πρακτική σε ένα σχολείο… Παράλληλα με το θέατρο έχω δουλέψει σε ταβέρνα όπου έκοβα σαλάτες, εστιατόριο, ως τηλεφωνήτρια, έχω κάνει πολλά… Τις προάλλες είχα πάει για φαγητό σε ένα μαγαζί, πέρασε μια κυρία και με χάιδεψε σαν να ήμουν μέλος της οικογένειάς της. Ωραίο ήταν», είπε και συνέχισε:

«Πάντα θαύμαζα τις πολύ εξωστρεφείς γυναίκες που και λίγο θα τα χάσουν, θα έχουν και μια ευθύτητα κι αυτό μπορεί να είναι και κωμικό. Αυτό είναι το αγαπημένο μου, μου θυμίζει λίγο τη γιαγιά μου, τη δασκάλα μου, δε ξέρω τι. Πάντα όμως σε έναν χώρο θα παρατηρήσω πολύ έντονα αυτή τη γυναίκα που θα μπει και θα είναι τυφώνας μέσα σε έναν χώρο. Είμαι κι εγώ λίγο έτσι… Από παιδί μου άρεσε πολύ να κάνω τους άλλους να γελάνε»

natasaexi.webp

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως: «Σίγουρα έχω υπάρξει σε μη υγιείς συνθήκες. Είναι λίγο θέμα χαρακτήρα και λίγο θέμα βιωμάτων. Πρέπει νομίζω να σου συμβεί κάτι – που εμένα μου έχει συμβεί – και σε διαπροσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό, το οποίο με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση και είπα ποτέ ξανά. Το σχολείο της ζωής που λένε».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved