Ηλίας Δρούλιας: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στα χιόνια! Η έκπληξη & το υπέροχο μονόπετρο
Showbiz

Ηλίας Δρούλιας: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στα χιόνια! Η έκπληξη & το υπέροχο μονόπετρο

O Ηλίας Δρούλιας, ένας εκ των δύο Droulias Brothers έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαρία Μπιμπή και πλέον κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον. 

Το άγνωστο ειδύλλιο αποκαλύφθηκε από τον ίδιο πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν θέλοντας να ευχηθεί στη Μαρία της καρδιάς του και της έκανε μίνι ερωτική εξομολόγηση.

Τότε είχε ανεβάσει μία κοινή τους φωτογραφία από διακοπές και είχε γράψει με παραλήπτη εκείνη: "Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και τύχη... Να χαμογελάς πάντα και να γεμίζεις φως τη ζωή μου".

Ο περιζήτητος τραγουδιστής στο γυναικείο κοινό του καθώς με την εξωτερική του εμφάνιση μόνο απαρατήρητος δεν περνάει, από τότε που δεσμεύτηκε με την εκλεκτή της καρδιάς του δεν είχε μάτια παρά μόνο για εκείνη, τη μία και μοναδική Μαρία της καρδιάς του, η οποία είναι nail artist στο επάγγελμα και όπως και εκείνος, έχει πολύ στενές σχέσεις με τη Μύκονο, ιδιαίτερη πατρίδα του Ηλία Δρούλια.

Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι πήρε και την απόφαση να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη και έτσι πέρασαν και από αυτή τη δοκιμασία τη σχέση τους.

Η πρόταση γάμου και το μονόπετρο

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, το ζευγάρι έφυγε για τον Παρνασσό για να απολαύσει μίνι... λευκές διακοπές και μάλλον η Μαρία δεν περίμενε με τίποτα αυτό που της ετοίμαζε ο αγαπημένος της. Σε ανύποπτη στιγμή λοιπόν και ενώ βρίσκονταν σε ένα υπέροχο λευκό τοπίο, γονάτισε μπροστά της, εμφάνισε ένα μονόπετρο και της έκανε πρόταση γάμου! Εκείνη σάστισε αρχικά όμως σχεδόν αμέσως του απάντησε θετικά καθώς ο τραγουδιστής προφανώς είναι το άλλο της μισό! Η μέλλουσα νύφη ανέβασε φυσικά το υπέροχο μονόπετρο που κοσμεί πλέον τα δάχτυλά της και που δύσκολα θα αποχωριστεί από εδώ και στο εξής. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved