Ο Γιάννης Μπέκας στο gossip-tv: «Έχω κακοποιηθεί» - Οι μώλωπες και τα χτυπήματα μετά τη σύλληψή του
Showbiz

Ο Γιάννης Μπέκας στο gossip-tv: «Έχω κακοποιηθεί» - Οι μώλωπες και τα χτυπήματα μετά τη σύλληψή του

Στη σύλληψη του τραγουδιστή Γιάννη Μπέκα προχώρησαν στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης οι αστυνομικές Αρχές. Ο ίδιος κατηγορείται για εξύβριση και απειλή κατά των αστυνομικών.

Βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, που ήταν παρκαρισμένο, όταν αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο και επιχείρησαν να τον ελέγξουν, όμως εκείνος, σύμφωνα με τη δικογραφία, αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους, καταγράφοντας παράλληλα και το περιστατικό σε βίντεο.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και απειλή κατά συρροή, αποτύπωση σε υλικό φορέα με δημόσια πράξη αλλού και για εξύβριση.

Ο Γιάννης Μπέκας, μίλησε στο gossip-tv.gr για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως όχι μόνο δεν συνέβησαν όλα αυτά αλλά είναι και το θύμα, έχοντας κακοποιηθεί από τέσσερις αστυνομικούς.

giannismpekas_official_1688695011_3141323897243424141_2054892325.webp

Ο Γιάννης Μπέκας.

«Δεν το πιστεύω αυτό που περνάω. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Το μόνο που μπορώ να πω πριν περάσουμε τη διαδικασία της δίκης είναι ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Έχω κακοποιηθεί, έχω πρησμένα χέρια από τις χειροπέδες. Τα πλευρά μου είναι χτυπημένα, το γόνατό μου είναι πολύ άσχημα χτυπημένο κι έχω και μώλωπες. Προσπάθησαν να με συλλάβουν χωρίς κανέναν λόγο. Αυτό που περιμένω, αν θα τους δω στο δικαστήριο, είναι να μάθω το γιατί. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό, δεν έκανα ούτε είχα τίποτα παράνομο. Ήμουν καθ΄όλα νόμιμος», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέκας στο gossip-tv.gr και συνέχισε περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη:

«Έσβησε το αυτοκίνητό μου λόγω μηχανικής βλάβης. Επειδή ήταν κακόφημη η περιοχή που βρισκόμουν, σκεφτόμουν αν θα έπαιρνα οδική βοήθεια ή αν θα έπρεπε να πάρω ταξί για να φύγω. Τότε ήρθαν από πίσω μου για έλεγχο. Ανακουφίστηκα που ήρθε η αστυνομία. Είπα "μια χαρά θα μου κάνουν και παρέα μέχρι να έρθει η οδική". Αυτοί δεν ήρθαν να μου κάνουν παρέα αλλά να με δείρουν.

Ήταν τέσσερις αστυνομικοί... Εγώ έδωσα την ταυτότητά μου γιατί ξέρω τη διαδικασία. Τους είπα ότι είμαι ο Γιάννης Μπέκας αλλά δεν τους ενδιέφερε ποιος ήμουν, τους ενδιέφερε να με βγάλουν έξω στο δρόμο και να με δέσουν με τις χειροπέδες χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Κάνανε φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο και φυσικά δεν βρήκαν τίποτα παράνομο. Κάνανε μεγάλη ζημιά στο σώμα μου αλλά και στην κιθάρα μου. Ήταν στο πίσω κάθισμα και την ράγισαν με τον τρόπο που τράβηξαν το κάθισμα. Είμαι πάρα πολύ ταλαιπωρημένος...».

Θυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει και νέο τραγούδι με τίτλο «Μη λυπάσαι για μένα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved