Η Βίσση αποκαλύπτει την γκαρνταρόμπα της: Ροκ μποτάκια, leather items και τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν

Άννα Βίσση

Showbiz

Η Βίσση αποκαλύπτει την γκαρνταρόμπα της: Ροκ μποτάκια, leather items και τα αξεσουάρ που ξεχώρισαν

Η Άννα Βίσση δε σταματά να μας εντυπωσιάζει με τη φωνή της, τα τραγούδια της και τις στιλιστικές επιλογές. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα από την γκαρνταρόμπα της μαζί μας και μείναμε… άφωνοι!

Η Άννα Βίσση εμφανίζεται αυτό το διάστημα Hotel Eρμού που γνωρίζει sold out κι όχι άδικα!

Η γνωστή τραγουδίστρια καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να εντυπωσιάζει το κοινό της.

Οι φωνητικές της ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες, αλλά τον τελευταίο καιρό η Άννα Βίσση παραδίδει και μαθήματα styling.

Με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μαζί μας την γκαρνταρόμπα της, η οποία περιλαμβάνει λαμπερά μποτάκια και ζώνες, καθώς και παπούτσια σε έντονα κα ζωηρά χρώματα.

6ffe9f83f4204f4781fb87c2c98f198c.webp

Η Άννα Βίσση άλλωστε φημίζεται για τις extreme εμφανίσεις της και την ροκ αισθητική της. Για τις εξόδους της δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που επιλέγει να εμφανιστεί με πούλιες, κρόσια, στρας, leather items και boho ζώνες.

Η Ελληνίδα σταρ αγαπάει επίσης τα καπέλα και σε κάθε της εμφάνιση δεν παραλείπει τα κοσμήματα, για τον λαιμό και τα χέρια.

Ένα από τα πιο πρόσφατα look της Άννας Βίσση το οποίο αποθεώθηκε ήταν αυτό που επέλεξε στην πρεμιέρα της στο Hotel Ερμού.

H τραγουδίστρια επέλεξε ένα γυαλιστερό παντελόνι με κρόσσια στο τελείωμα, μία μπλούζα με ιδιαίτερες αλυσίδες στο πάνω μέρος και σακάκι με ασημένια κρυσταλλάκια στο πέτο και στους ώμους. Το look συμπληρώθηκε με μαύρα γάντια και μπορούμε να ομολογήσουμε πως μας θύμισε λίγο τον εμβληματικό Michael Jackson.

Στο 2ο μισό της εμφάνισης της η Άννα Βίσση άλλαξε τελείως ύφος φορώντας μια λευκή ανάλαφρη μπλούζα με περίτεχνα σκισίματα στα χέρια και κεντήματα στο μπούστο, την οποία συνδύασε με baby pink γυαλιστερό δερμάτινο παντελόνι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved