Πιερίδη: Νέο ξέσπασμα για το bullying στον γιο της: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. 4 χρόνια»
Showbiz

Πιερίδη: Νέο ξέσπασμα για το bullying στον γιο της: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. 4 χρόνια»

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε ότι ο γιος της πέφτει θύμα bullying στο σχολείο.

Η τραγουδίστρια μέσα από ένα βίντεο από το αυτοκίνητό της, ξέσπασε για όσα υφίσταται ο γιος της από την Α΄ Δημοτικού, περιγράφοντας μερικές από τις επιθέσεις που έχει δεχτεί, όπως κλωτσιές στο προαύλιο του σχολείου.

Το ίδιο απόγευμα μιλώντας στην εκπομπή Live News, ανέφερε πως: «Έχει ‘φτάσει ο κόμπος στο χτένι’, μιλάμε για 4 χρόνια τώρα και δεν έχει αντιμετωπιστεί όπως θα έπρεπε. Έτσι, νομίζω δικαίως αναρωτηθήκα πώς αντιμετωπίζουν άλλοι γονείς τέτοια θέματα».

mariada.s.pieridi_1694953532_3193824172202977267_321327048.jpg

Ερωτηθείσα πώς αντιμετωπίζει το συστηματικό bullying που δέχεται ο γιος τα τελευταία 4 χρόνια απάντησε ότι της ζήτησε να αλλάξει σχολείο, με την τραγουδίστρια – παρουσιάστρια να προσθέτει:

«Προσπαθώ να εξηγήσω στο παιδί μου ότι η λύση δεν είναι να φεύγουμε από το πρόβλημα, αλλά να μένουμε και να το αντιμετωπίζουμε. Εξηγώ στον γιο μου ότι το πρόβλημα είναι το άλλο παιδί που δεν βρίσκει βοήθεια. Προσπαθώ παράλληλα, να τον θωρακίσω. Τον έχω βάλει να κάνει μέχρι και αυτοάμυνα. Έχω κάνει τα πάντα, απλώς δεν έχω φθάσει στα άκρα, να πάω να κάνω καταγγελία στο Υπουργείο ή να κάνω μήνυση».

Δες το απόσπασμα στο βίντεο

«Καλημέρα σε όλους και όλες. Λοιπόν, γιατί κάνω αυτό το story. Θέλω την άποψή σας για κάτι που αντιμετωπίζω από την Α’ Δημοτικού που ξεκίνησε ο μικρός το σχολείο. Σε ένα σχολείο, που στο παρελθόν τουλάχιστον, υπήρξε εξαιρετικό. Αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό θέμα bullying. Από την πρώτη Δημοτικού. Το πρώτο σοβαρό θέμα που αντιμετώπισα ήταν μολύβι στον κρόταφο, μέσα στο κρέας. Ένα από όλα ήταν αυτό. Στη συνέχεια, υπήρξαν κλωτσιές στα μούτρα, ο παππούς του τον είδε να είναι ξαπλωμένος στο προαύλιο και να τον κλωτσάει το παιδάκι στην κοιλιά χωρίς λόγο την ώρα που έπαιζαν μπάσκετ. Απλά για να πάρει τη μπάλα θεώρησε ότι πρέπει να κάνει αυτό. Θέλω την άποψή σας πάρα πολύ», ξέσπασε μέσω social

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved