Αλέξανδρος Λογοθέτης μιλά για τον πατέρα του Ηλία: «Έγινα ηθοποιός για να έρθω πιο κοντά του»
Showbiz

Αλέξανδρος Λογοθέτης μιλά για τον πατέρα του Ηλία: «Έγινα ηθοποιός για να έρθω πιο κοντά του»

Ο Αλέξανδρος Λογοθέτης φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά εποχής της EPT 1 «Η παραλία». 

Ο καταξιωμένος ηθοποιός, σε συνέντευξή του, μίλησε για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, για την τηλεοπτική συνεργασία με τη σύζυγό του, Ευστάθια Τσαπαρέλη, που υποδύεται την Κερασία αλλά και για τον πατέρα του, Ηλία Λογοθέτη.

201810251013530.3636_TSAPARELI_LOGOTHETIS_23102018.jpg

Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια;

Στην «Παραλία» όλοι έχουν μυστικά και κρύβουν κάτι και αυτό είναι το ενδιαφέρον, θα δείτε πράγματα που θα σας εκπλήξουν... Μόνο αυτό θα πω, δεν μπορώ να αποκαλύψω άλλα, τα χείλη μου είναι ερμητικά κλειστό και σφραγισμένα.

Υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε και 2ο κύκλο της «Παραλίας»;

Φαντάζομαι πως ναι, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει. Πάντως, συζητήσεις σίγουρα γίνονται. Όταν θα έρθει η στιγμή, θα το μάθουμε κι εμείς οι ηθοποιοί, φαντάζομαι.

Είστε θετικός να βρίσκεστε σε αυτόν, αν τελικά γίνει;

Φυσικά και είμαι θετικός με αυτή την προοπτική.

Πώς είναι το κλίμα στα γυρίσματα;

Είμαστε μια ωραία παρέα μεταξύ μας οι ηθοποιοί και με τους σκηνοθέτες και με τους τεχνικούς. Πλέον, έχουμε κλείσει έναν χρόνο γυρισμάτων και αισθανόμαστε σαν οικογένεια. Περνάμε καλά.

202111111033170.4932_EFSTATHIA_TSAPARELI_ALEXANDROS_LOGOTHETIS_10112021.jpg

Πώς είναι να συνεργάζεστε μαζί με τη σύζυγό σας, Ευσταθία Τσαπαρέλη;

Μια χαρά είναι να συνεργάζομαι με τη σύζυγό μου στην «Παραλία». Δεν διαταράσσονται καθόλου οι ισορροπίες μας, εξάλλου δεν έχουμε σκηνές μαζί.

Είναι εύκολο να συνδυάζετε καριέρα και οικογένεια;

Με την Ευσταθία αλληλοσυμπληρωνόμαστε και αυτό μας έχει κρατήσει ενωμένους. Σαφώς κάποιες στιγμές υπάρχουν και δυσκολίες, όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους. Η πατρότητα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μου, είναι η πιο όμορφη φάση της.

202002171110110.0058_ILIAS_LOGOTHETIS_MARIA_ZAXARI_1422020.jpg

Είστε γιος του ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη. Η σχέση σας έπαιξε ρόλο στην απόφασή σας να ασχοληθείτε με την τέχνη της υποκριτικής;

Σωστά το θέτετε. Έγινα ηθοποιός για να έρθω πιο κοντά στον πατέρα μου. Δεν ξέρω τελικά αν η συγκεκριμένη απόφαση μας ένωσε, αλλά αυτή την εποχή είμαστε πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας, είπε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης στο περιοδικό Mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved